JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #11 453476 dedi: Bence LibreOffice. Genişletmek için tıkla... Level Up dedi: LibreOffice tek atar. Genişletmek için tıkla... ThePentium dedi: Kesinlikle LibreOffice. Kullanımı daha rahat geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Hamzz dedi: LibreOffice öneririm. Genişletmek için tıkla... 401916 dedi: LibreOffice. Daha fazla özellik barındırıyor. Genişletmek için tıkla... afacanc38 dedi: LibreOffice OpenOffice'in bir çatalıdır. Fakat özellik ve kullanım rahatlığı tarafından LibreOffice daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Herkes LibreOffice önermiş Peki bana bu iki alternatifin eksi ve artı yönlerini yazabilir misiniz?
453476 dedi: Bence LibreOffice. Genişletmek için tıkla... Level Up dedi: LibreOffice tek atar. Genişletmek için tıkla... ThePentium dedi: Kesinlikle LibreOffice. Kullanımı daha rahat geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Hamzz dedi: LibreOffice öneririm. Genişletmek için tıkla... 401916 dedi: LibreOffice. Daha fazla özellik barındırıyor. Genişletmek için tıkla... afacanc38 dedi: LibreOffice OpenOffice'in bir çatalıdır. Fakat özellik ve kullanım rahatlığı tarafından LibreOffice daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Herkes LibreOffice önermiş Peki bana bu iki alternatifin eksi ve artı yönlerini yazabilir misiniz?
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 11 Haziran 2021 #12 JakerT4 dedi: Herkes LibreOffice önermiş Peki bana bu iki alternatifin eksi ve artı yönlerini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... LibreOffice, MS Office'in özelliklerini ve onun sağlayamadıklarını sağlıyor. OpenOffice ise kullanışsız.
JakerT4 dedi: Herkes LibreOffice önermiş Peki bana bu iki alternatifin eksi ve artı yönlerini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... LibreOffice, MS Office'in özelliklerini ve onun sağlayamadıklarını sağlıyor. OpenOffice ise kullanışsız.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 11 Haziran 2021 #13 Alone_Boy dedi: LibreOffice. Bildiğim kadarıyla Linux'un varsayılan office programı. Şahsen bende kullanıyorum ve gayet güzel. Lakin Türkçe kelime dağarcığı Microsoft Office'e göre bir hayli kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Zemberek eklentisi kurulu mu? Bu eklenti kelime dağarcığını geliştiriyor. Zemberek Turkish » Libreoffice Extensions Extensions for LibreOffice suite extensions.libreoffice.org LibreOffice'de Araçlar > Eklenti Yöneticisi > Ekle bölümüne giderek indirdiğiniz .oxt uzantılı dosyayı seçin.
Alone_Boy dedi: LibreOffice. Bildiğim kadarıyla Linux'un varsayılan office programı. Şahsen bende kullanıyorum ve gayet güzel. Lakin Türkçe kelime dağarcığı Microsoft Office'e göre bir hayli kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Zemberek eklentisi kurulu mu? Bu eklenti kelime dağarcığını geliştiriyor. Zemberek Turkish » Libreoffice Extensions Extensions for LibreOffice suite extensions.libreoffice.org LibreOffice'de Araçlar > Eklenti Yöneticisi > Ekle bölümüne giderek indirdiğiniz .oxt uzantılı dosyayı seçin.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #14 Windows 8.1 de LibreOffice sıkıntı çıkarmaz değil mi?
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2021 #15 JakerT4 dedi: Windows 8.1 de LibreOffice sıkıntı çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kullanan biri olarak hayır sıkıntı çıkarmaz. Not: Bende 8.1 o yüzden.
JakerT4 dedi: Windows 8.1 de LibreOffice sıkıntı çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kullanan biri olarak hayır sıkıntı çıkarmaz. Not: Bende 8.1 o yüzden.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 11 Haziran 2021 #16 JakerT4 dedi: Windows 8.1 de LibreOffice sıkıntı çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #17 Biraz fazla soru sordum ama 1.03 GHz hızında çalışan Intel Celeron CPU 847 de donma kasma olur mu?