P proskaksu Decapat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #1 Relay request for 'OrderCreateActionModalQuery failed by the following reasons: 1. 'AccountData' object has no attribute '_meta' 2. 'AccountData' object has no attribute '_meta' Bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
Relay request for 'OrderCreateActionModalQuery failed by the following reasons: 1. 'AccountData' object has no attribute '_meta' 2. 'AccountData' object has no attribute '_meta' Bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
H HakaeL Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #2 aynı hatayı bende alıyorum yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ucreti girdikten sonra complete listing seçeneğine tıktladıktan sonra direk sağ tarafta sayfalarca bu hata çıkıyor Dosya Ekleri opensea hata.jpg 14,1 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
aynı hatayı bende alıyorum yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ucreti girdikten sonra complete listing seçeneğine tıktladıktan sonra direk sağ tarafta sayfalarca bu hata çıkıyor