OpenShot

OpenShot 3.3.0

Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Teru, yeni bir yazılım ekledi:

OpenShot - Kullanımı kolay, öğrenmesi hızlı ve şaşırtıcı derecede güçlü bir video düzenleyici.

Özellikler
Çapraz Platform

OpenShot, Linux, Mac ve Windows desteğine sahip, platformlar arası bir video düzenleyicidir. Bugün başlayın ve yükleyicimizi indirin.

Kırp ve Dilimle

Videolarınızı hızla kısaltın ve o mükemmel anları bulun. OpenShot'ta videonuzu kesmenin birçok kolay yolu vardır.

Animasyon ve Ana Kareler

Güçlü animasyon çerçevemizi kullanarak video projenizdeki her şeyi soldurabilir, kaydırabilir, zıplatabilir ve canlandırabilirsiniz.

Sınırsız...

Daha fazla bilgi...

Güzel bir şeye benziyor. Neden bir yazılım eklendiğinde "Teru, yeni bir yazılım ekledi" yazıyor?

Şu an yazdığımız yer gibi tartışma konusu açıldığı için öyle oluyor.

Çoğu paralı olan video düzenleme uygulamalarına alternatif olarak paylaştım.

Açık kaynak kodlu ve bir ara severek kullandığım bir programdı. Geçmişte Adobe Premiere'e sık sık ücretsiz alternatif olarak önerilirdi. Ama geçtiğimiz aylarda tekrar denedim ve ön izlemesi berbattı. Hani kalite falan demiyorum direkt zaman kaymalı oynatıyordu. 2-3 dakikalık videoda zamanlamayı oturtana kadar canım çıkmıştı.

Kısacası önermiyorum. Belki de sadece bende bu sorun vardı ya da güncel sürümde düzeldi bilemiyorum. Yine de bunun yerine shotcut öneririm. Yine açık kaynak kodlu ve ücretsiz.

Açık kaynak kodlu ve bir ara severek kullandığım bir programdı. Geçmişte Adobe Premiere'e sık sık ücretsiz alternatif olarak önerilirdi. Ama geçtiğimiz aylarda tekrar denedim ve ön izlemesi berbattı. Hani kalite falan demiyorum direkt zaman kaymalı oynatıyordu. 2-3 dakikalık videoda zamanlamayı oturtana kadar canım çıkmıştı.

Kısacası önermiyorum. Belki de sadece bende bu sorun vardı ya da güncel sürümde düzeldi bilemiyorum. Yine de bunun yerine shotcut öneririm. Yine açık kaynak kodlu ve ücretsiz.

Yazılıma inceleme olarak da yazabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı