OpenVPN Yüksek Ping Sorunu

Sertidegni

Kilopat
Ne zaman OpenVPN bağlantısı kursam, internete çıkarken sunucuyla aramdaki gecikmenin daha fazlasını görüyorum. Örneğin, OpenVPN bağlantısı açıkken sunucunun IP adresine ping isteği gönderdiğimde normal olan değer 44ms karşıma çıkıyor ancak OpenVPN'in lokal adresine(modemin lokal adresi gibi 192.168.1.1) ping isteği gönderdiğimde çok daha fazla ping süresi karşıma çıkıyor.

OpenVPN bağlantısını kapatıp açtığımda lokal adresine bazen stabil 40ms, çoğu zaman 53ms ile bağlanıyorum. Normalde internete çıkarken sunucu ile aramdaki gecikmeyi görmem gerekir ancak OpenVPN lokal adresine kaç ms ile bağlanıyorsam onu görüyorum. Her ne kadar OpenVPN'in lokal adresine sunucu ile aramdaki gecikme süresinden daha az gecikme süresiyle bağlansam da, sunucu ile aramdaki gecikme kadarını görüyorum.

Kod:
I have OpenVPN Access Server on AWS Lightsail servers. I see 44ms between myself and server. When I connect to VPN I see much ping sometimes. If I close and reopen VPN connection ping is decreasing or increasing. I see sometimes 40ms, mostly 53ms during ping to OpenVPN Access Server.

From myself to Lightsail: 44ms
From Lightsail to myself: 44ms

From myself to Lightsail             while OpenVPN connected: 44ms (xx.xx.xx.xxx)
From myself to OpenVPN Access Server while OpenVPN connected: 53ms (172.27.224.1)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım en iyi VPN şuanlık Psiphon3'dür. Düşük ping ve sade menüsüyle hem telefon hem bilgisayarda mevcuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…