OpenWRT ile ping değerimi 343'ten 35'e düşürdüm

UART kablom yoktu. Cihazın UART şemasını da bilmediğim için lehim işlerine girmeden önce bir servisi denemek istedim.

UART kablom yoktu. Cihazın UART şemasını da bilmediğim için lehim işlerine girmeden önce bir servisi denemek istedim.

Cihazınız hayırlı olsun, bakalım ben de yine OpenWRT uyumlu, bu sefer sağlam bir makine almayı düşünüyorum. Artık incelemenizi bekleyeceğiz

Cihazınız hayırlı olsun, bakalım ben de yine OpenWRT uyumlu, bu sefer sağlam bir makine almayı düşünüyorum. Artık incelemenizi bekleyeceğiz
Mediatek'e ön yargım vardı. Ama RE305 vs RE200 kıyasında RE200'ün müthiş farkına inanamadım Yeni cihazımla deneyimlerimi aktarmak için sabırsızlanıyorum

Reis bana kurulumda yardımcı olabilir misin uzaktan bağlantı ile ben OpenWrt kurdum ama bir türlü internet bağlantısını yapamadım bir ara yaptım gibi oldu sonra SQM paketini kuramadım geri orijinal Firmware'ye döndüm sonra tekrar denedim ama olmadı

Hocam benzer bir probleme sahibim ve OpenWRT kurmak istiyorum ancak tam anlayamadığım için kuramıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…