Krumelis Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #1 Merhaba, Görselde gördüğünüz üzere Opera açıldığı gibi bu şekilde kalıyor, yükleyip yeniden kurdum fakat nafile. Ofis bilgisayarımda kullanıyorum ve şifrelerimin hepsi burada kayıtlı. Konu ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim. (Not: Herhangi bir şekilde bir şeye tıklayamıyorum, ekran görüntüsündeki gibi her şey sabit kalıyor F5 dahil atılmıyor.)
Merhaba, Görselde gördüğünüz üzere Opera açıldığı gibi bu şekilde kalıyor, yükleyip yeniden kurdum fakat nafile. Ofis bilgisayarımda kullanıyorum ve şifrelerimin hepsi burada kayıtlı. Konu ile alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim. (Not: Herhangi bir şekilde bir şeye tıklayamıyorum, ekran görüntüsündeki gibi her şey sabit kalıyor F5 dahil atılmıyor.)
IMarshaLL Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #2 Bende şu sıralar aynı problemi yaşıyordum. Yüklü olduğu disk doluydu tamamen. Onu biraz düşürdüm, kısmen çözüm oldu benim için. Bir bağlantısı var mıdır bilmiyorum ama. Artı 0 Eksi
Bende şu sıralar aynı problemi yaşıyordum. Yüklü olduğu disk doluydu tamamen. Onu biraz düşürdüm, kısmen çözüm oldu benim için. Bir bağlantısı var mıdır bilmiyorum ama.