Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.897 Makaleler 13 Çözümler 16 Yer Antalya 9 Ekim 2022 #1 PC açtığımda Opera açılıp garip siteler açılıyor. Yok Binance falan. Böyle acayip siteler... Virüs mü bulaşmış bilgisayara yoksa sorun tarayıcada mı? Değiştirebilirim eğer tarayıcada ise.
PC açtığımda Opera açılıp garip siteler açılıyor. Yok Binance falan. Böyle acayip siteler... Virüs mü bulaşmış bilgisayara yoksa sorun tarayıcada mı? Değiştirebilirim eğer tarayıcada ise.
Çözüm METANİC 9 Ekim 2022 Attacksaw dedi: Gene çıktı o reklam sitesi virüs programı deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle reklam virüsü var dediğim programları kullanın.
Attacksaw dedi: Gene çıktı o reklam sitesi virüs programı deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle reklam virüsü var dediğim programları kullanın.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.374 Makaleler 3 Çözümler 81 9 Ekim 2022 #21 Attacksaw dedi: Hocam zaten Windows 11 Pro kullanıyorum çıktığından beri H2 güncellemesi biraz değiştirdi Windows'u ondan kasıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam olabilir. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Hocam zaten Windows 11 Pro kullanıyorum çıktığından beri H2 güncellemesi biraz değiştirdi Windows'u ondan kasıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam olabilir.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #22 Attacksaw dedi: Önerdiğiniz güvenilir hızlı tarayıcı var mı efendim? Genişletmek için tıkla... Ben Edge kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Önerdiğiniz güvenilir hızlı tarayıcı var mı efendim? Genişletmek için tıkla... Ben Edge kullanıyorum.
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.897 Makaleler 13 Çözümler 16 Yer Antalya 9 Ekim 2022 #23 METANİC dedi: Bilemiyorum hocam olabilir. Genişletmek için tıkla... Gene çıktı o reklam sitesi virüs programı deniyim. Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Bilemiyorum hocam olabilir. Genişletmek için tıkla... Gene çıktı o reklam sitesi virüs programı deniyim.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.374 Makaleler 3 Çözümler 81 9 Ekim 2022 #24 Attacksaw dedi: Gene çıktı o reklam sitesi virüs programı deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle reklam virüsü var dediğim programları kullanın. Artı 0 Eksi Çözüm
Attacksaw dedi: Gene çıktı o reklam sitesi virüs programı deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle reklam virüsü var dediğim programları kullanın.
Greenville Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.681 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #25 Adw cleaner ile tarama yapın. Eklentileri kaldırın. Bu kadar. Artı 0 Eksi
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.897 Makaleler 13 Çözümler 16 Yer Antalya 9 Ekim 2022 #26 METANİC dedi: Büyük ihtimalle reklam virüsü var dediğim programları kullanın. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Büyük ihtimalle reklam virüsü var dediğim programları kullanın. Genişletmek için tıkla... Yaptım düzeldi teşekkürler.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.374 Makaleler 3 Çözümler 81 9 Ekim 2022 #27 Attacksaw dedi: Yaptım düzeldi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Artı 0 Eksi
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 9 Ekim 2022 #28 Attacksaw dedi: Önerdiğiniz güvenilir hızlı tarayıcı var mı efendim? Genişletmek için tıkla... Chrome. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Önerdiğiniz güvenilir hızlı tarayıcı var mı efendim? Genişletmek için tıkla... Chrome.