ismail78 Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Opera açılmıyor. Bir sürü yöntem denedim olmuyor hemen açılıp kapanıyor. "kullanıcı profili dizini açılamıyor, çünkü gerekli izinlere sahip değilsiniz. Bu makinenın yöneticisi ile iletişime geçmek isteyebilirsiniz" uyarısı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2023
Opera açılmıyor. Bir sürü yöntem denedim olmuyor hemen açılıp kapanıyor. "kullanıcı profili dizini açılamıyor, çünkü gerekli izinlere sahip değilsiniz. Bu makinenın yöneticisi ile iletişime geçmek isteyebilirsiniz" uyarısı alıyorum.
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 5 Ekim 2023 #2 İş bilgisayarında mı açmaya çalışıyorsun?
ismail78 Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 YunusYENEROGLU dedi: İş bilgisayarında mı açmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır oyun bilgisayarı
YunusYENEROGLU dedi: İş bilgisayarında mı açmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır oyun bilgisayarı