LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 21 Ekim 2018 #1 Operayı yeni kullanmayı başladım ama bu yeniden başlangıç sayfası özelliği beni deli ediyor. Chrome kullanan birisiyim ve sürekli buna tıklayıp duruyorum. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı? Ayarlara baktım bulamadım
Operayı yeni kullanmayı başladım ama bu yeniden başlangıç sayfası özelliği beni deli ediyor. Chrome kullanan birisiyim ve sürekli buna tıklayıp duruyorum. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı? Ayarlara baktım bulamadım
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 21 Ekim 2018 #2 Şöyle bir göz attım. Kapatmak için ayar eklememişler. Opera for computers Forumlarından önerini bildirirsen ekleyeceklerdir.
Şöyle bir göz attım. Kapatmak için ayar eklememişler. Opera for computers Forumlarından önerini bildirirsen ekleyeceklerdir.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 21 Ekim 2018 #3 26318 dedi: Şöyle bir göz attım. Kapatmak için ayar eklememişler. Opera for computers Forumlarından önerini bildirirsen ekleyeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Bu forum iyiymiş. Birazdan bakarım
26318 dedi: Şöyle bir göz attım. Kapatmak için ayar eklememişler. Opera for computers Forumlarından önerini bildirirsen ekleyeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Bu forum iyiymiş. Birazdan bakarım