C Creative52 Kilopat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 576 Çözümler 1 12 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar Opera'ya parola koymak için bir eklenti yükledim acaba bankacılık şifrelerimi falan çalabilir mi bu eklenti? Browser Lock Tarayıcını yetkisiz kişilere karşı kolayca koru! addons.opera.com Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023
Merhaba arkadaşlar Opera'ya parola koymak için bir eklenti yükledim acaba bankacılık şifrelerimi falan çalabilir mi bu eklenti? Browser Lock Tarayıcını yetkisiz kişilere karşı kolayca koru! addons.opera.com
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 7 Haziran 2025 #2 Hocam konuyu hortlatıyorum ancak böyle bir şey yaşanabilir mi? Tekrar aynı konuyu açmak istemedim şimdiden modlardan özür diliyorum.
Hocam konuyu hortlatıyorum ancak böyle bir şey yaşanabilir mi? Tekrar aynı konuyu açmak istemedim şimdiden modlardan özür diliyorum.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 7 Haziran 2025 #3 Gucccuk gurbaaaa dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ancak böyle bir şey yaşanabilir mi? Tekrar aynı konuyu açmak istemedim şimdiden modlardan özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... İsmi cismi belli olmayan VPN veya proxy eklentisi olmadığı sürece hiçbir eklenti bunu yapmaz.
Gucccuk gurbaaaa dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ancak böyle bir şey yaşanabilir mi? Tekrar aynı konuyu açmak istemedim şimdiden modlardan özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... İsmi cismi belli olmayan VPN veya proxy eklentisi olmadığı sürece hiçbir eklenti bunu yapmaz.