Y yigithp1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 29 22 Kasım 2024 #1 Opera son 2 3 gündür aşırı yavaş çalışıyor sizde de aynı sorun var mı ya da bir çözüm öneriniz var mı?
Opera son 2 3 gündür aşırı yavaş çalışıyor sizde de aynı sorun var mı ya da bir çözüm öneriniz var mı?
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 22 Kasım 2024 #2 yigithp1 dedi: Opera son 2 3 gündür aşırı yavaş çalışıyor sizde de aynı sorun var mı ya da bir çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Son 1 haftadır ben de öyle hissediyorum hocam.5 dakika açılmasını beklediğim dizi Chrome'da hemen açıldı.
yigithp1 dedi: Opera son 2 3 gündür aşırı yavaş çalışıyor sizde de aynı sorun var mı ya da bir çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Son 1 haftadır ben de öyle hissediyorum hocam.5 dakika açılmasını beklediğim dizi Chrome'da hemen açıldı.
L0fi Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 Suçlu kullandığınız eklentilerden birisi olabilir, eklentileri devre dışı bıraka bıraka suçlu eklentiyi bulabilirsiniz.
Suçlu kullandığınız eklentilerden birisi olabilir, eklentileri devre dışı bıraka bıraka suçlu eklentiyi bulabilirsiniz.
Y yigithp1 Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 29 22 Kasım 2024 #4 L0fi dedi: Suçlu kullandığınız eklentilerden birisi olabilir, eklentileri devre dışı bıraka bıraka suçlu eklentiyi bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir eklenti kullanmıyorum hocam.
L0fi dedi: Suçlu kullandığınız eklentilerden birisi olabilir, eklentileri devre dışı bıraka bıraka suçlu eklentiyi bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir eklenti kullanmıyorum hocam.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #5 Çerezler ve önbelleği temizleyip deneyin. Sitedeki oturumlarınız kapanacak ama.