Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #1 Bazı arkadaşlar Opera güvenli, bazıları değil diyor. Sizce nedir?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 2 Mart 2022 #2 Edge, Brave ve Vivaldi gibi daha iyi seçenekler varken Opera kullanmaya gerek yok bence. Güvenlik konusunda pek emin değilim, bazı üyeler spyware demişti. Herixa dedi: Bilgilerinizi kullanıyorlar/satıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Opera — Spyware Watchdog
Edge, Brave ve Vivaldi gibi daha iyi seçenekler varken Opera kullanmaya gerek yok bence. Güvenlik konusunda pek emin değilim, bazı üyeler spyware demişti. Herixa dedi: Bilgilerinizi kullanıyorlar/satıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Opera — Spyware Watchdog
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 2 Mart 2022 #3 Peki Google güvenli mi
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #4 Bohohohyoott dedi: Bazı arkadaşlar Opera güvenli, bazıları değil diyor. Sizce nedir? Genişletmek için tıkla... En iyisi google chrome nokta.
Bohohohyoott dedi: Bazı arkadaşlar Opera güvenli, bazıları değil diyor. Sizce nedir? Genişletmek için tıkla... En iyisi google chrome nokta.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #5 RPM dedi: Edge, Brave ve Vivaldi gibi daha iyi seçenekler varken Opera kullanmaya gerek yok bence. Güvenlik konusunda pek emin değilim, bazı üyeler spyware demişti. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
RPM dedi: Edge, Brave ve Vivaldi gibi daha iyi seçenekler varken Opera kullanmaya gerek yok bence. Güvenlik konusunda pek emin değilim, bazı üyeler spyware demişti. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 2 Mart 2022 #6 Spyware olduğuna dair iddialar var evet. Yani bence Firefox ve diğer Chromium tarayıcılarından biri varken kullanılmaz.
Spyware olduğuna dair iddialar var evet. Yani bence Firefox ve diğer Chromium tarayıcılarından biri varken kullanılmaz.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #7 Rogfan123 dedi: En iyisi google chrome nokta. Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome kullanıyorumda fake 2. mail hesabı için diyorum. 404631 dedi: Spyware olduğuna dair iddialar var evet. Yani bence Firefox ve diğer Chromium tarayıcılarından biri varken kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bana zaten gelen 2-3 bildirim onlarda ya Steam'den ya da Apple'dan geliyor sorun olur mu ki?
Rogfan123 dedi: En iyisi google chrome nokta. Genişletmek için tıkla... Hocam Chrome kullanıyorumda fake 2. mail hesabı için diyorum. 404631 dedi: Spyware olduğuna dair iddialar var evet. Yani bence Firefox ve diğer Chromium tarayıcılarından biri varken kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bana zaten gelen 2-3 bildirim onlarda ya Steam'den ya da Apple'dan geliyor sorun olur mu ki?
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #8 Bohohohyoott dedi: Hocam Chrome kullanıyorumda fake 2. mail hesabı için diyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft edge tarayıcı kullanın.
Bohohohyoott dedi: Hocam Chrome kullanıyorumda fake 2. mail hesabı için diyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft edge tarayıcı kullanın.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.750 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #9 Rogfan123 dedi: En iyisi google chrome nokta. Genişletmek için tıkla... Değil nokta.
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #10 saul g00dman dedi: Değil nokta. Genişletmek için tıkla... En iyisi hangisi söyleyin öğrenelim?