Swal Centipat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Geçmeyi düşünüyorum. Güvenli midir? Spyware diyorlar.
4 469070 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 902 Çözümler 1 22 Ocak 2023 #2 Verilerini kendi elinle sat daha iyi, en azından adamları yormazsın yani değil. Son düzenleme: 22 Ocak 2023
Venzz Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 Türkiye'de yaşıyorsun desem yeterlidir bence.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.704 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 Swal dedi: Geçmeyi düşünüyorum. Güvenli midir? Spyware diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hayır, değil. Ungoogled Chromium veyahut Edge öneririm.
Swal dedi: Geçmeyi düşünüyorum. Güvenli midir? Spyware diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hayır, değil. Ungoogled Chromium veyahut Edge öneririm.
Swal Centipat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 Jetronin dedi: Hayır, değil. Ungoogled Chromium veyahut Edge öneririm. Genişletmek için tıkla... Chromiumu nasıl indireceğim?
Jetronin dedi: Hayır, değil. Ungoogled Chromium veyahut Edge öneririm. Genişletmek için tıkla... Chromiumu nasıl indireceğim?
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.704 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 Swal dedi: Chromiumu nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... GitHub - ungoogled-software/ungoogled-chromium: Google Chromium, sans integration with Google Google Chromium, sans integration with Google. Contribute to ungoogled-software/ungoogled-chromium development by creating an account on GitHub. github.com
Swal dedi: Chromiumu nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... GitHub - ungoogled-software/ungoogled-chromium: Google Chromium, sans integration with Google Google Chromium, sans integration with Google. Contribute to ungoogled-software/ungoogled-chromium development by creating an account on GitHub. github.com
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 22 Ocak 2023 #7 Kullandığınız bütün uygulamalar veri çalmıyormuş gibi birde üstüne forum üyelerinin "gizlilik" konusu açması beni bitiyor. Kullandığın bütün uygulamalar, tarayıcılar veri çalıyor.
Kullandığınız bütün uygulamalar veri çalmıyormuş gibi birde üstüne forum üyelerinin "gizlilik" konusu açması beni bitiyor. Kullandığın bütün uygulamalar, tarayıcılar veri çalıyor.
Swal Centipat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #8 Satanachia dedi: Kullandığınız bütün uygulamalar veri çalmıyormuş gibi birde üstüne forum üyelerinin "gizlilik" konusu açması beni bitiyor. Kullandığın bütün uygulamalar, tarayıcılar veri çalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kredi kartı veya hesap bilgileri çalınmasın yeterli benim için.
Satanachia dedi: Kullandığınız bütün uygulamalar veri çalmıyormuş gibi birde üstüne forum üyelerinin "gizlilik" konusu açması beni bitiyor. Kullandığın bütün uygulamalar, tarayıcılar veri çalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kredi kartı veya hesap bilgileri çalınmasın yeterli benim için.
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 22 Ocak 2023 #9 Swal dedi: Hocam kredi kartı veya hesap bilgileri çalınmasın yeterli benim için. Genişletmek için tıkla... Bu da yeterli bir sebep değil. Opera tarayıcısını yıllar boyu kullandım, bir cacık da olmadı. Kredi kartı ve hesap bilgilerin çalınması kişinin kendi suçudur. Uyanık olunmalı.
Swal dedi: Hocam kredi kartı veya hesap bilgileri çalınmasın yeterli benim için. Genişletmek için tıkla... Bu da yeterli bir sebep değil. Opera tarayıcısını yıllar boyu kullandım, bir cacık da olmadı. Kredi kartı ve hesap bilgilerin çalınması kişinin kendi suçudur. Uyanık olunmalı.
Swal Centipat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #10 Satanachia dedi: Bu da yeterli bir sebep değil. Opera tarayıcısını yıllar boyu kullandım, bir cacık da olmadı. Kredi kartı ve hesap bilgilerin çalınması kişinin kendi suçudur. Uyanık olunmalı. Genişletmek için tıkla... O zaman hocam geçilmeli midir?
Satanachia dedi: Bu da yeterli bir sebep değil. Opera tarayıcısını yıllar boyu kullandım, bir cacık da olmadı. Kredi kartı ve hesap bilgilerin çalınması kişinin kendi suçudur. Uyanık olunmalı. Genişletmek için tıkla... O zaman hocam geçilmeli midir?