Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 28 Ocak 2023 #11 arandur dedi: Edge mi? Şakacısınız. Link atmanız da zaten esprituel mizacınızı da açıklıyor. Yıllardır Opera kullanıyorum. Gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Opera bende kullandım, gayet güzel. Ama GX cidden çöp.
arandur dedi: Edge mi? Şakacısınız. Link atmanız da zaten esprituel mizacınızı da açıklıyor. Yıllardır Opera kullanıyorum. Gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Opera bende kullandım, gayet güzel. Ama GX cidden çöp.
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 960 Çözümler 10 10 Eylül 2023 #12 Normal neye takıldınki chrome 2.5 gb ram tüketirken sıkıntı yok diyip geçersin .D Dur, senin icin Google`da ariyim googledaariyim.com
Normal neye takıldınki chrome 2.5 gb ram tüketirken sıkıntı yok diyip geçersin .D Dur, senin icin Google`da ariyim googledaariyim.com
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 10 Eylül 2023 #13 Gayet normal ama şahsen düz Opera'yı daha çok öneriyorum. Gx tema ve RAM/CPU kısıtı dışında sorunlu bir tarayıcı. Pek çok kişi çok fazla sorun yaşıyor.
Gayet normal ama şahsen düz Opera'yı daha çok öneriyorum. Gx tema ve RAM/CPU kısıtı dışında sorunlu bir tarayıcı. Pek çok kişi çok fazla sorun yaşıyor.