Opera GX açılmıyor

AktanT

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd ryzen 5500 işlemci
Msi Rx 6500 Xt ekran kartı
Asus prime b550M-K anakart
Gskill Flare X 16gb ram
kingston nv2 500 gb m2 ssd
toshiba 500 gb hdd
Opera GX çalışıyor ama ekrana gelmiyor.

O zaman tarayıcıda kaydedili şifrelerim gitmez mi?
Nasıl yani? Konuyu biraz daha açar mısınız?

Arkada Opera GX açık ama görev cubuğunda tıklaıdığımda ekran açılmıyor.

Şifre kaydettiğinize göre açılmış hocam. Başlığınız "Opera GX açılmıyor" ama sadece verdiğiniz bilgi açılmıyor oluşu. Daha önce açıldı mı vb. gibi detaylardan bahsetmemişsiniz.
sitede yeniyim netarz bilgiler verceğimi tam bilmiyorumbundan sonra dikkat ederim

Hocam amacım konuyu daha geniş şekilde ifade etmenizi sağlamaktı. Eğer yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem affola.

Estağfurullah.
Bilgisayarımı açtım, Opera GX'e 2 kere üst üste tıkladım ama açılmadı. Sonra Google'a girip Technopat'a geldim. Tarayıcıyı silip yüklesem içinde kayıtlı şifrelerim gidecek. Nasıl kurtarabilirim bir fikriniz var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Estağfurullah.
Bilgisayarımı açtım, Opera GX'e 2 kere üst üste tıkladım ama açılmadı. Sonra Google'a girip Technopat'a geldim. Tarayıcıyı silip yüklesem içinde kayıtlı şifrelerim gidecek. Nasıl kurtarabilirim bir fikriniz var mı acaba?
Hocam öncelikle görev yöneticisinden programın açık olup olmadığını teyit edin. Eğer açıksa görev yöneticisinden Opera GX açıklaması olanları kapatın. Ardından tekrar açmayı deneyin. Eğer bu yöntem çalışmazsa bilgisayarı kapatıp açmayı deneyin.

Hocam öncelikle Görev Yöneticisi'nden programın açık olup olmadığını teyit edin. Eğer açıksa Görev Yöneticisi'nden Opera GX açıklaması olanları kapatın. Ardından tekrar açmayı deneyin. Eğer bu yöntem çalışmazsa bilgisayarı kapatıp açmayı deneyin.

Olmadı ama yeni şeyler fark ettim Opera RAM'i normal ama işlemciyi az kullanıyor ve gennişletince crash reporter çıkıyor.
Çözümü yok herhalde.
1635786468775.png

Böyle gözüküyor altkısımdada.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı