Sadece "www.google.com" da bu hatayı veriyor. Girmek istediğim sitelere direk linkle girince bu hatayı almıyorum. Sadece arama yerine bir şey yazınca bu hatayı veriyor.
Seritifka doğrulama hizmeti/sunucunu gözden geçir. VPN varsa devreden çıkar. Farklı bir tarayıcıda aynı hatayı almıyorsan Operayı ayarlarının bulunduğu bölümler ile birlikte kaldır (temp-appdata\local vb.). Sonrasında yeniden kur.
Seritifka doğrulama hizmeti/sunucunu gözden geçir. VPN varsa devreden çıkar. Farklı bir tarayıcıda aynı hatayı almıyorsan Opera'yı ayarlarının bulunduğu bölümler ile birlikte kaldır (temp-appdata\local vb.). Sonrasında yeniden kur.
Windows 10 olan bir bilgisayar satın aldım ve Google chrome, yandex gibi tarayıcılar yüklemeye çalışıyorum kendi sitelerinden. Ama hiçbir şekilde yüklemiyor siteye sertifika uyuşmamıştır , hatalıdır
Bir kuruluşun güvenlik sertifikası uyarı iletisi sorununu nasıl çözebileceğini açıklar.
support.microsoft.com
Yazarak anlatmak biraz uzun ve kafa karıştırıcı olabilir. Yukarıdaki 2 linkin yeterince yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Youtubeda da ilgili videoları bulabilirsin.
Maalesef olmadı. Sıkıntım tam olarak şu; www.goole.com dahata alıyorken www.google.com.tr de bu hatayı almıyorum. Ünleme bastığım zaman ise sertifika geçersiz diyor.