Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 28 Aralık 2020 #21 SalihCinar dedi: Kaynak: Malum yer. Genişletmek için tıkla... Forumda çok fazla konusu açıldı git bak bir cahil olmaktan iyidir.
SalihCinar dedi: Kaynak: Malum yer. Genişletmek için tıkla... Forumda çok fazla konusu açıldı git bak bir cahil olmaktan iyidir.
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #22 Tamam.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #23 Google Chrome'da kasmayan I2 Opera GX'de hakkı rahmetine kavuştu .
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #25 Mike_Wazowski dedi: Doğru. Bir de üstüne güvensizliği var tabii. Kim bilir kimin verisi kimlere satılıyor. Genişletmek için tıkla... Neye göre güvensiz? Aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kaç tane kredi kartı kayıtlı. Ne verim çalındı, ne kredi kartım kullanıldı. 2 saat kullanıp bu yorumu yapmayın.
Mike_Wazowski dedi: Doğru. Bir de üstüne güvensizliği var tabii. Kim bilir kimin verisi kimlere satılıyor. Genişletmek için tıkla... Neye göre güvensiz? Aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kaç tane kredi kartı kayıtlı. Ne verim çalındı, ne kredi kartım kullanıldı. 2 saat kullanıp bu yorumu yapmayın.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #26 Tamam.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 28 Aralık 2020 #27 Mike_Wazowski dedi: Forumda çok fazla konusu açıldı git bak bir cahil olmaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Malum konuları zaten inceledim fakat ortada hiçbir adam akıllı kanıt yok. İnsanları 'cahil' olarak nitelendirmeden önce kendinizin ne olduğuna bakın.
Mike_Wazowski dedi: Forumda çok fazla konusu açıldı git bak bir cahil olmaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Malum konuları zaten inceledim fakat ortada hiçbir adam akıllı kanıt yok. İnsanları 'cahil' olarak nitelendirmeden önce kendinizin ne olduğuna bakın.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 797 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #29 Bende yavaş değil sorun sisteminizde.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 28 Aralık 2020 #30 Son zamanlarda gördüğüm en haklı konu. Ah keşke konu çıkar çıkmaz yorum atsaydım... Anti-Opera GX ekibini kuruyoruz arkadaşlar. BERBAT BİR TARAYICI!
Son zamanlarda gördüğüm en haklı konu. Ah keşke konu çıkar çıkmaz yorum atsaydım... Anti-Opera GX ekibini kuruyoruz arkadaşlar. BERBAT BİR TARAYICI!