Cr0wley Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 7 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar Opera Gx'e her girişimde 4 tane sekme açılıyor ama sebebini bilmiyorum ve açılmasını istemiyorum. Denedim ama her seferinde açılıyor. Açılan sekmeler ise şunlar: GX corner, tonguç akademi, YouTube, Google. Bunu nasıl engelleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2020
Arkadaşlar Opera Gx'e her girişimde 4 tane sekme açılıyor ama sebebini bilmiyorum ve açılmasını istemiyorum. Denedim ama her seferinde açılıyor. Açılan sekmeler ise şunlar: GX corner, tonguç akademi, YouTube, Google. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 7 Nisan 2020 #2 Ayarlara gir. En altta Ana sayfa ile taze başlangıç seçeneği var. Onu seç düzelir sanırım.
Cr0wley Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 7 Nisan 2020 #3 Göksel Gündüz dedi: Ayarlara gir. En altta Ana sayfa ile taze başlangıç seçeneği var. Onu seç düzelir sanırım. Eki Görüntüle 530193 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi.
Göksel Gündüz dedi: Ayarlara gir. En altta Ana sayfa ile taze başlangıç seçeneği var. Onu seç düzelir sanırım. Eki Görüntüle 530193 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi.