zyigit Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Opera GX'i açtığımda bu sekmelerin otomatik olarak direkt açılmasını istiyorum. Bir ayarı vardı diye hatırlıyorum ama biraz kurcaladım bulamadım. Nasıl yapacağım ben bunu? Dosya Ekleri resim_2021-07-01_022349.png 7,7 KB · Görüntüleme: 144 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Opera GX'i açtığımda bu sekmelerin otomatik olarak direkt açılmasını istiyorum. Bir ayarı vardı diye hatırlıyorum ama biraz kurcaladım bulamadım. Nasıl yapacağım ben bunu?
Çözüm naberinnaberi 1 Temmuz 2021 Ayarlardan yapılıyordu da unuttum şimdi. Buradan yapılıyor senin için Opera yükledim.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 1 Temmuz 2021 #2 Ayarlardan yapılıyordu da unuttum şimdi. Buradan yapılıyor senin için Opera yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS zyigit Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 naberinnaberi dedi: Burdan yapılıyor senin için opera yükledim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Teşekkürler. Artı 0 Eksi
naberinnaberi dedi: Burdan yapılıyor senin için opera yükledim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Teşekkürler.