Hoorizon Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 231 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #1 Yeni gelen güncelleme beni sarmadı ve eski sürümleri geri yüklesem bile fark etmiyor. Önerilerinizi bekliyorum hocamlar.
Yeni gelen güncelleme beni sarmadı ve eski sürümleri geri yüklesem bile fark etmiyor. Önerilerinizi bekliyorum hocamlar.
blackflame001 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 447 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #2 EDGE.
Metenikbc Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 401 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 Hoorizon dedi: Yeni gelen güncelleme beni sarmadı ve eski sürümleri geri yüklesem bile fark etmiyor. Önerilerinizi bekliyorum hocamlar. Genişletmek için tıkla... Brave.
Hoorizon dedi: Yeni gelen güncelleme beni sarmadı ve eski sürümleri geri yüklesem bile fark etmiyor. Önerilerinizi bekliyorum hocamlar. Genişletmek için tıkla... Brave.
ShiroGin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #4 Hoorizon dedi: Yeni gelen güncelleme beni sarmadı ve eski sürümleri geri yüklesem bile fark etmiyor. Önerilerinizi bekliyorum hocamlar. Genişletmek için tıkla... Brave kullanıyorum çok benzer tavsiye ederim.
Hoorizon dedi: Yeni gelen güncelleme beni sarmadı ve eski sürümleri geri yüklesem bile fark etmiyor. Önerilerinizi bekliyorum hocamlar. Genişletmek için tıkla... Brave kullanıyorum çok benzer tavsiye ederim.
flexbaba Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #5 Hoorizon dedi: Yeni gelen güncelleme beni sarmadı ve eski sürümleri geri yüklesem bile fark etmiyor. Önerilerinizi bekliyorum hocamlar. Genişletmek için tıkla... Firefox.
Hoorizon dedi: Yeni gelen güncelleme beni sarmadı ve eski sürümleri geri yüklesem bile fark etmiyor. Önerilerinizi bekliyorum hocamlar. Genişletmek için tıkla... Firefox.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 22 Ocak 2025 #6 Vivaldi browserı bir deneyebilirsiniz.
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 22 Ocak 2025 #7 ShiroGin dedi: Brave kullanıyorum çok benzer tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir farkı yok o tarayıcıda Opera'ya ait sadece sol üstte O yazacağına B yazıyor.(lütfen linç atmayın çok üzgünüm başka bir tarayıcı ile karıştırmışım ) Son düzenleme: 22 Ocak 2025
ShiroGin dedi: Brave kullanıyorum çok benzer tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir farkı yok o tarayıcıda Opera'ya ait sadece sol üstte O yazacağına B yazıyor.(lütfen linç atmayın çok üzgünüm başka bir tarayıcı ile karıştırmışım )
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 22 Ocak 2025 #8 Brave öneririm, 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
Hoorizon Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 231 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #9 830349 dedi: Vivaldi browserı bir deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında Vivaldi ilgimi çekti cevap beklerken incelemelerine bakıyordum. Hoorizon dedi: Aslında Vivaldi ilgimi çekti cevap beklerken incelemelerine bakıyordum. Genişletmek için tıkla... Ve evet Vivaldi bir tık garip geldi.
830349 dedi: Vivaldi browserı bir deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında Vivaldi ilgimi çekti cevap beklerken incelemelerine bakıyordum. Hoorizon dedi: Aslında Vivaldi ilgimi çekti cevap beklerken incelemelerine bakıyordum. Genişletmek için tıkla... Ve evet Vivaldi bir tık garip geldi.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.246 Çözümler 83 Yer Başkent 22 Ocak 2025 #10 Scania R730 v8 dedi: Hiçbir farkı yok o tarayıcıda Opera'ya ait sadece sol üstte O yazacağına B yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gram alakası olmayan tarayıcılar.
Scania R730 v8 dedi: Hiçbir farkı yok o tarayıcıda Opera'ya ait sadece sol üstte O yazacağına B yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gram alakası olmayan tarayıcılar.