Opera GX'in veri sattığını vs. duydum. Tekrardan Chrome'ye mi geçmeliyim? Uzun süredir de Opera GX kullanıyorum, pek bir sorun görmedim. Birkaç sekme açınca da CPU kullanımını %50ye falan çıkarıyor.
Opera GX'in veri sattığını vs. duydum. Tekrardan Chrome'ye mi geçmeliyim? Uzun süredir de Opera GX kullanıyorum, pek bir sorun görmedim. Birkaç sekme açınca da CPU kullanımını %50ye falan çıkarıyor.
Ben ilk defa senden duyuyorum Opera GX'in veri satma muhabbetini. Kendim Microsoft Edge kullanıyorum sana da tavsiye ederim bildiğim kadarıyla en az kaynak kullanan tarayıcı ayrıca Microsoft'un kendi tarayıcısı olduğu için Windows ile daha optimize çalışıyor.
Hocam sattığı falan yok eğer satıyorsada yapacak bir şey yok bana göre bu kullanmamak için engel değil. Ben benim verimin satılmasını istemiyorum diyorsanız Microsoft Edge'e geçebilirsiniz Opera'dan önce kullandığım bir tarayıcıydı.
Tam sosyalde tarayıcı araştırırken bu konuya denk geldim, dostum sistemin kötüyse al Opera GX'i Mamak çöplüğüne göm. Arkadaş 32GB RAM'im var gram şakasız 5GB'sini GX'e veriyorum bir de üzerine tarayıcı kasıyor.
Brave indirdim 1 dakika önce ona geçireceğim her şeyi. Chrome'a da geçebilirsin ama benim ilgimi çekmiyor artık Chrome, sosyal hesabı burada açık diye arada giriyordum sadece. Tümden Brave'e taşıyorum her şeyi.
Firefox kullanabilirsin. Manifest V3 olayından sonra Chromium tarayıcılar sıkıntı çıkaracak gibi duruyor. Bu yüzden Chromium tabanlı tarayıcıları kesinlikle önermiyorum.
Uzun süredir Opera kullanıcısıyım senelerdir severek kullanırım, fakat yeni bilgisayar aldıktan sonra ciddi manada sorun yaşamaya başladım Mozilla Firefox'a geçiş yaptım. Zaten bilgisayarım da 2.tarayıcı olarak kullanıyordum tamamen geçiş yapmayı düşünüyorum yakında eğer düzelmezse Opera çünkü çok istikrarsız çalışıyor ciddi manada işlemciden kaynaklı mı dahili ekran kartından kaynaklı mı bir türlü çözemedim.