fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #11 MRBUGRAS dedi: İsmimizin altında kullandığım işletim sistemi ve tarayıcı sürümü yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sizinkiyle aynı hocam.
MRBUGRAS dedi: İsmimizin altında kullandığım işletim sistemi ve tarayıcı sürümü yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sizinkiyle aynı hocam.
MRBUGRAS Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Edremit Balıkesir Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 fakezhl dedi: Sizinkiyle aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Değil hocam. fakezhl dedi: Sizinkiyle aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Ben kendi indirmesini kullanmıyorum IDM kullandığım için bilmiyorum yavaşmı.
fakezhl dedi: Sizinkiyle aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Değil hocam. fakezhl dedi: Sizinkiyle aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Ben kendi indirmesini kullanmıyorum IDM kullandığım için bilmiyorum yavaşmı.
E Engin.Erkurt Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 885 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #13 fakezhl dedi: Evet başlıkta da belirtiğim gibi Opera GX browser bir şey indirirken indirme hızı çok düşük ama YouTube'ta 1080p videolar donmadan çalışabiliyor. Sizce bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Gx Corner üzerinde ayarı vardı onu arttırırsanız düzelebilir.
fakezhl dedi: Evet başlıkta da belirtiğim gibi Opera GX browser bir şey indirirken indirme hızı çok düşük ama YouTube'ta 1080p videolar donmadan çalışabiliyor. Sizce bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Gx Corner üzerinde ayarı vardı onu arttırırsanız düzelebilir.