Opera GX, Chrome'a göre daha yavaş indiriyor

Muuzy

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden Google kullanıyordum. Opera GX de bir ara kullanmıştım, tekrar kullanmak istedim ama kullanmaya başladığımda Chrome'a göre daha yavaş indirdiğini fark ettim. Nedeni nedir bilen var mı? Ayarlarına baktım ama internet ile ilgili bir şey bulamadım.

Hocam, söyledim ya az önce. Opera çoğu Chrome eklentisini desteklemiyor. Bu yüzden IDM'i de görmüyor. Onun için bir eklenti vardı (Chrome eklentilerini Opera'ya kurma), bulabilirsem atarım.

Onu gördüm ama IDM'ye benzemiyordu. Sonra Opera Chrome'den daha fazla RAM yiyor diye bir konu buldum yorumlarında *vivaldiye geçtim kafam rahatladı* yorumunu gördüm sonra indirdim test ettim güzel değildi ardından Microsoft Edge'yi açtığımda üstte IDM'yi Edge'ye bağlamak istiyor musunuz dedi bende evet dedim şu an kullanıyorum. Yardım edenler için teşekkürler.

Onu gördüm ama IDM'ye benzemiyordu. Sonra Opera Chrome'den daha fazla RAM yiyor diye bir konu buldum yorumlarında *vivaldiye geçtim kafam rahatladı* yorumunu gördüm sonra indirdim test ettim güzel değildi ardından Microsoft Edge'yi açtığımda üstte IDM'yi Edge'ye bağlamak istiyor musunuz dedi bende evet dedim şu an kullanıyorum. Yardım edenler için teşekkürler.

Yapacağınız şey şu, IDM'nin dosya konumunu aç sol üstte arama yerinde crx yazıp en altta olanı Opera GX eklentilere gelip içine bırakın, sonra etkinleştirebilirsiniz.
Hocam, söyledim ya az önce. Opera çoğu Chrome eklentisini desteklemiyor. Bu yüzden IDM'i de görmüyor. Onun için bir eklenti vardı (Chrome eklentilerini Opera'ya kurma), bulabilirsem atarım.

Yanlış bilgi veriyorsunuz, Opera GX IDM'yi desteklemektedir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı