Opera GX çöküyor

muhittinkedipro

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bir Opera GX kullanıcısıyım ve uzun süredir kullanıyorum ancak operam bir anda çökmeye başladı ve ben de bu sebepten dolayı tüm her şeyi silip Opera'yı baştan kurdum. Opera GX'de lofi chill isimli klavye sesini kullanıyordum ancak şimdi kurmaya çalıştığımda Opera çöküyor sebebi nedir? Edit: Herhangi bir klavye sesi kurmaya çalıştığımdada çöküyor.

Tekrardan merhaba,

Opera GX’in çökme sorununu ve “discarded=1” hatasını çözmek için öncelikle GX Control panelinden RAM ve CPU limiter özellikleri kapatılmalıdır. Bu sınırlamalar bazen sekmelerin düzgün çalışmasını engelleyerek çökme yaşanmasına sebep olabiliyor. Ayrıca, tarayıcının ayarlarından opera://settings/system sayfasına gidip “Kullanılmayan sekmeleri otomatik dondur” seçeneği kapatılmalıdır. Bu sayede sekmelerin gereksiz yere uyku moduna alınması önlenir. Son olarak, donanım hızlandırma ayarı da aynı sayfadan kapatılarak, varsa donanımla ilgili çakışmalar giderilebilir. Bu adımların ardından Opera GX daha stabil çalışacaktır hocam.

Hocam RAM ve CPU limiter zaten kapalıymış. Sizin dediğiniz yere girdim ancak kullanılmayan sekmeleri otomatik dondur ve donanım hızlandırma ayarını bulamadım.

Hocam RAM ve CPU limiter zaten kapalıymış. Sizin dediğiniz yere girdim ancak kullanılmayan sekmeleri otomatik dondur ve donanım hızlandırma ayarını bulamadım.
Şu anda güncel olarak kullanmıyorum o yüzden güncel yazılım hakkında maalesef bakamıyorum daha detaylı bir error_log var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…