Coates Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 195 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2023 #1 Hocalarım, Opera GX nasıl bu kadar RAM harcıyor bilgisi olan var mı? Silmeli miyim? Dosya Ekleri Görev Yöneticisi 10.09.2023 15_52_42.png 110,6 KB · Görüntüleme: 243
Alperenzer0 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Hocam 27 sekme açmışsınız tabii kullanacak az kullanmasını istiyorsanız Opera GX ayarlarından RAM'ı kısıtlayın ama bu kadar sekme acamazsınız.
Hocam 27 sekme açmışsınız tabii kullanacak az kullanmasını istiyorsanız Opera GX ayarlarından RAM'ı kısıtlayın ama bu kadar sekme acamazsınız.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Eylül 2023 #3 Hocam siz de bir sorun var galiba, ben de değerler böyle; En fazla Opera GX'in 1.2 GB RAM kullandığı gördüm ben de.
Hocam siz de bir sorun var galiba, ben de değerler böyle; En fazla Opera GX'in 1.2 GB RAM kullandığı gördüm ben de.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 10 Eylül 2023 #4 Büyük ihtimal Opera tarayacının sekmesindeki bir şey harcıyor sil yükle.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.025 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2023 #5 Coates dedi: Hocalarım, Opera GX nasıl bu kadar RAM harcıyor bilgisi olan var mı? Silmeli miyim? Genişletmek için tıkla... 27 sekme, hocam siz naptınız, tabii kullanır o kadar.
Coates dedi: Hocalarım, Opera GX nasıl bu kadar RAM harcıyor bilgisi olan var mı? Silmeli miyim? Genişletmek için tıkla... 27 sekme, hocam siz naptınız, tabii kullanır o kadar.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Eylül 2023 #6 Ethem Efe dedi: 27 sekme, hocam siz naptınız, tabii kullanır o kadar. Genişletmek için tıkla... Usta 27 sekme açık olduğunu sanmıyorum, ben de 3 sekme açık, görev yöneticisinde 23 yazıyor.
Ethem Efe dedi: 27 sekme, hocam siz naptınız, tabii kullanır o kadar. Genişletmek için tıkla... Usta 27 sekme açık olduğunu sanmıyorum, ben de 3 sekme açık, görev yöneticisinde 23 yazıyor.
Keremyzc54 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 11 Yer Sakarya, Adapazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #7 Alperenzer0 dedi: Hocam 27 sekme açmışsınız tabii kullanacak az kullanmasını istiyorsanız Opera GX ayarlarından RAM'ı kısıtlayın ama bu kadar sekme acamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam orası yanlış gösteriyor bende 5tane açık 24tane gösteriyor.
Alperenzer0 dedi: Hocam 27 sekme açmışsınız tabii kullanacak az kullanmasını istiyorsanız Opera GX ayarlarından RAM'ı kısıtlayın ama bu kadar sekme acamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam orası yanlış gösteriyor bende 5tane açık 24tane gösteriyor.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 10 Eylül 2023 #8 Ethem Efe dedi: 27 sekme Genişletmek için tıkla... Alperenzer0 dedi: 27 sekme açmışsınız Genişletmek için tıkla... Hocam hiç mi görev yöneticisinden bir kere bile olsa bakmadınız Tarayıcınız ne kadar kullanıyor diye, o sekme değil. Coates dedi: Hocalarım, Opera GX nasıl bu kadar RAM harcıyor bilgisi olan var mı? Silmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümüne gelirsek. Yüksek ihtimal bir eklenti bu kadar RAM kullanıyor eklentilerinizi kontrol edin.
Ethem Efe dedi: 27 sekme Genişletmek için tıkla... Alperenzer0 dedi: 27 sekme açmışsınız Genişletmek için tıkla... Hocam hiç mi görev yöneticisinden bir kere bile olsa bakmadınız Tarayıcınız ne kadar kullanıyor diye, o sekme değil. Coates dedi: Hocalarım, Opera GX nasıl bu kadar RAM harcıyor bilgisi olan var mı? Silmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Sorunun çözümüne gelirsek. Yüksek ihtimal bir eklenti bu kadar RAM kullanıyor eklentilerinizi kontrol edin.
Alperenzer0 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #9 xwa dedi: Hocam hiç mi Görev Yöneticisi'nden bir kere bile olsa bakmadınız tarayıcınız ne kadar kullanıyor diye, o sekme değil. Sorunun çözümüne gelirsek. Yüksek ihtimal bir eklenti bu kadar RAM kullanıyor eklentilerinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... 29 tane sekme açık bende 30 olarak gösteriyor hep bende orantılı ikisi.
xwa dedi: Hocam hiç mi Görev Yöneticisi'nden bir kere bile olsa bakmadınız tarayıcınız ne kadar kullanıyor diye, o sekme değil. Sorunun çözümüne gelirsek. Yüksek ihtimal bir eklenti bu kadar RAM kullanıyor eklentilerinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... 29 tane sekme açık bende 30 olarak gösteriyor hep bende orantılı ikisi.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 10 Eylül 2023 #10 Alperenzer0 dedi: 29 tane sekme açık bende 30 olarak gösteriyor hep bende orantılı ikisi. Genişletmek için tıkla... Hocam inatlaşmak için yazdığınızı düşünüyorum, Discord veya Steam açıksa onlara da bakın derim bir.
Alperenzer0 dedi: 29 tane sekme açık bende 30 olarak gösteriyor hep bende orantılı ikisi. Genişletmek için tıkla... Hocam inatlaşmak için yazdığınızı düşünüyorum, Discord veya Steam açıksa onlara da bakın derim bir.