hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.429 Çözümler 5 26 Aralık 2020 #1 Eskiden solda Discord vardı. Tıklayıp Discord'u oradan hallediyordum, şimdi ise yok. Nasıl geri getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
Eskiden solda Discord vardı. Tıklayıp Discord'u oradan hallediyordum, şimdi ise yok. Nasıl geri getirebilirim?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 26 Aralık 2020 #2 hellaboutthat dedi: Eskiden solda Discord vardı. Tıklayıp Discord'u oradan hallediyordum, şimdi ise yok. Nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Yan çubuk ayarlarından yapabilirsiniz.
hellaboutthat dedi: Eskiden solda Discord vardı. Tıklayıp Discord'u oradan hallediyordum, şimdi ise yok. Nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Yan çubuk ayarlarından yapabilirsiniz.
BerkayZ88 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #3 Sol taraftaki çubuğa sağ tıklayın, yan çubuk ayarlarına girin. Oradan Messenger'lar kısmını genişletin, Discord'a tik atın.
Sol taraftaki çubuğa sağ tıklayın, yan çubuk ayarlarına girin. Oradan Messenger'lar kısmını genişletin, Discord'a tik atın.