O orcnnylmzz Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 16 Kasım 2019 #1 Opera GX'de DNS'ler işe yaramıyor birçok DNS denedim ama çözüm bulamadım, yardımcı olur musunuz?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 16 Kasım 2019 #2 DNS hiçbirinde işe yaramıyor bende. Opera GX ile alakası yok bence. Bir ara tüm DNS'leri engellemişlerdi.
DNS hiçbirinde işe yaramıyor bende. Opera GX ile alakası yok bence. Bir ara tüm DNS'leri engellemişlerdi.
O orcnnylmzz Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 16 Kasım 2019 #3 Diğer tarayıcılarda işe yarıyor sadece Opera GX de oluyor ben de. Opera GX çok beğenmiştim fazla cpu fazla ram kullanmıyor hızlı.
Diğer tarayıcılarda işe yarıyor sadece Opera GX de oluyor ben de. Opera GX çok beğenmiştim fazla cpu fazla ram kullanmıyor hızlı.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 16 Kasım 2019 #4 orcnnylmzz dedi: Diğer tarayıcılarda işe yarıyor sadece Opera GX de oluyor ben de. Opera GX çok beğenmiştim fazla cpu fazla ram kullanmıyor hızlı. Genişletmek için tıkla... Bende yaramıyor hayret. Hangi sağlayıcıdan internet alıyorsunuz?
orcnnylmzz dedi: Diğer tarayıcılarda işe yarıyor sadece Opera GX de oluyor ben de. Opera GX çok beğenmiştim fazla cpu fazla ram kullanmıyor hızlı. Genişletmek için tıkla... Bende yaramıyor hayret. Hangi sağlayıcıdan internet alıyorsunuz?
O orcnnylmzz Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 16 Kasım 2019 #5 Türk Telekom bazı internet sağlayıcılarından, bu tarz problemler duydum ben de türk telekomda problem yoktu da sadece Opera GX'de böyle aslında sabah düzelmişti modemi resetliyim dedim yine aynısı oldu.
Türk Telekom bazı internet sağlayıcılarından, bu tarz problemler duydum ben de türk telekomda problem yoktu da sadece Opera GX'de böyle aslında sabah düzelmişti modemi resetliyim dedim yine aynısı oldu.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 16 Kasım 2019 #6 Bence DNS tarafında şanslısınız. Çünkü kimsede çalışmıyor DNS. Hatta Google'dan arama yapın göreceksiniz çoğu kişide çalışmıyor.
Bence DNS tarafında şanslısınız. Çünkü kimsede çalışmıyor DNS. Hatta Google'dan arama yapın göreceksiniz çoğu kişide çalışmıyor.