N negroboy Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 Opera GX bir süre önce yeni geçtim ve son kez ayarlarıma bakıp tamamlayacaktım. Ayarlarda döşeme animasyonları diye bir şey gördüm. Acaba o nedir? Çünkü kısa bir süreliğine denediğimde hiçbir şey değişmedi Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Opera GX bir süre önce yeni geçtim ve son kez ayarlarıma bakıp tamamlayacaktım. Ayarlarda döşeme animasyonları diye bir şey gördüm. Acaba o nedir? Çünkü kısa bir süreliğine denediğimde hiçbir şey değişmedi
Ghost of Perdition Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 3 Yer Blackwater Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #2 Ana sayfada yer imlerini koyduğun sekmelerin üzerine fareyi getirdiğinde çalışan animasyon döşeme animasyonu oluyor diye biliyorum.
Ana sayfada yer imlerini koyduğun sekmelerin üzerine fareyi getirdiğinde çalışan animasyon döşeme animasyonu oluyor diye biliyorum.
N negroboy Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 Tamam teşekkürler.