Opera GX donuyor

ahmetkocakk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar genelde başıma gelen ama yeni yeni sinir olduğum bir olay var Opera GX genelde 4K olup da uzun videolar açtığım anda donuyor yavaş hareket ediyor aynı videoyu Yandex tarzı başka bir tarayıcı'dan açınca bir problem olmadığını deneyimleyebildim.

Aynı donmalar ChatGPT kullanırken sohbette çok mesajlaşma olduğunda da donuyor bunu farklı tarayıcıdan deneyimleyemedim sadece YouTube kısmını deneyimleyebildim belki ChatGPT ile ilgili problem olabiliyordur ama bu sorun kesinlikle var ve eminim tarayıcıdan memnunum ama bu sorunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Sırf bu yüzden de tarayıcı değiştirmek istemiyorum. Bileniniz var mı acaba sorun çözümünü?

Not: PC setup konusunda bir problem olabileceğini düşünmüyorum 4070'li sistem var.

Sol taraftaki GX Control bölümünde bir sınırlama ayarlanmış olabilir (RAM, İşlemci, Ağ) kontrol eder misiniz?

Kontrol ettim şu an ama hepsi kapalı durumda bir sınırlama vs açık değil.

Hocam Opera performans olarak sıkıntılı bir tarayıcı sizin gibi sorun yaşayan çok.

Tavsiyem LibreWolf veya Brave kullanmanız.

İkisinde de Opera gibi içine gömülü reklam engelleyicisi var.
Hatta LibreWolf'da olan reklam engelleyicisi uBlock orgin yani açık ara en iyi reklam engelleyicisi.

Hocam Opera performans olarak sıkıntılı bir tarayıcı sizin gibi sorun yaşayan çok.

Tavsiyem LibreWolf veya Brave kullanmanız.

İkisinde de Opera gibi içine gömülü reklam engelleyicisi var.
Hatta LibreWolf'da olan reklam engelleyicisi uBlock orgin yani açık ara en iyi reklam engelleyicisi.

Dediğiniz gibi galiba sorun kronik başka tarayıcılara bakmaya başlayacağım gibi gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı