Öncelikle merhaba, Opera GX tarayıcısını kullanıyorum. Kullanırken durduk yere YouTube'da videoya çift tıkladığımda video gecikmeli büyümekte veya küçülmekte. Laptopum herhangi bir şekilde Opera GX'i kaldıramayacak derece kötü olduğunu düşünmüyorum. GTX 1650 Ti ve i5 10. nesil işlemci var. Opera GX'te de gx Control'de ki kısıtlamaların hepsi kapalı ona rağmen YouTube'da gereksiz bir donma mevcut. Bu donma sorunu diğer sitelere de kaymaya başladı. Oynadığım oyunlarda GTA 5 olsun herhangi bir kasma donma gibi bir problem yaşamıyorum tek sorun Opera GX'te, bu sorun için ne yapmalıyım?
Ne gibi sorunları var ki Opera GX'in? Eskiden en iyi oyuncu tarayıcısı diye ün saldığı için ve arayüzü daha konforlu olduğu için geçmiştim. Şimdi alıştığım bir şeyden dönmek pek de istemiyorum. Bunun çaresi yok mu?
Hocam oyuncu tarayıcısı olayı tamamen pazarlama. Bildiğim kadarıyla Opera GX RAM sınırlaması yapıyordu. Aynısını Edge yapıyor istersen bir dene. Eğer RAM sinirlamasi yapıyorsan ve tarayıcı istediği RAM'i kullanamiyorsa donmasi normaldir. Veri konusunda Opera Chrome Edge birbirinden farksız. Hepsi bir şekilde veri topluyor.
Hocam oyuncu tarayıcısı olayı tamamen pazarlama. Bildiğim kadarıyla Opera GX RAM sınırlaması yapıyordu. Aynısını Edge yapıyor istersen bir dene. Eğer RAM sinirlamasi yapıyorsan ve tarayıcı istediği RAM'i kullanamiyorsa donmasi normaldir. Veri konusunda Opera Chrome Edge birbirinden farksız. Hepsi bir şekilde veri topluyor.
Ne gibi sorunları var ki Opera GX'in? Eskiden en iyi oyuncu tarayıcısı diye ün saldığı için ve arayüzü daha konforlu olduğu için geçmiştim. Şimdi alıştığım bir şeyden dönmek pek de istemiyorum. Bunun çaresi yok mu?
Die Voreinstellungen des Browsers sind eine Katastrophe – insgesamt hinterlässt Opera einen geradezu datenschutzfeindlichen Gesamteindruck. Am besten schützt man seine Privatsphäre und Sicherheit mit der Deinstallation von Opera.