CarteLTR Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 600 MB'lık dosya indirmeye çalışıyorum bazen %10-5'e gelerek başarısız ağ hatası diyor bazen %20-30'ken veriyor bunun bir çözümü var mı?
600 MB'lık dosya indirmeye çalışıyorum bazen %10-5'e gelerek başarısız ağ hatası diyor bazen %20-30'ken veriyor bunun bir çözümü var mı?
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Nisan 2023 #2 CarteLTR dedi: 600 MB'lık dosya indirmeye çalışıyorum bazen %10-5'e gelerek başarısız ağ hatası diyor bazen %20-30'ken veriyor bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam reklam engelleyicileri kapatın öyle deneyin.
CarteLTR dedi: 600 MB'lık dosya indirmeye çalışıyorum bazen %10-5'e gelerek başarısız ağ hatası diyor bazen %20-30'ken veriyor bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam reklam engelleyicileri kapatın öyle deneyin.
CarteLTR Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #3 Florxsy dedi: Hocam reklam engelleyicileri kapatın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... denicem şimdi gelişme olursa yazarım
Florxsy dedi: Hocam reklam engelleyicileri kapatın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... denicem şimdi gelişme olursa yazarım
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Nisan 2023 #4 CarteLTR dedi: Deneyeceğim şimdi gelişme olursa yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer olmazsa Opera VPN ile indirmeyi deneyin olmazsa son çare eğer varsa Torrent'ini indirmek
CarteLTR dedi: Deneyeceğim şimdi gelişme olursa yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer olmazsa Opera VPN ile indirmeyi deneyin olmazsa son çare eğer varsa Torrent'ini indirmek
CarteLTR Decapat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #5 Florxsy dedi: Hocam eğer olmazsa Opera VPN ile indirmeyi deneyin olmazsa son çare eğer varsa Torrent'ini indirmek Genişletmek için tıkla... ekran kartı driver indiriyorum reklam izleyici kapattım ama olmadı dediklerinzi yapıcam teşşekür ederim
Florxsy dedi: Hocam eğer olmazsa Opera VPN ile indirmeyi deneyin olmazsa son çare eğer varsa Torrent'ini indirmek Genişletmek için tıkla... ekran kartı driver indiriyorum reklam izleyici kapattım ama olmadı dediklerinzi yapıcam teşşekür ederim