Çözüldü Opera GX geçmişi kaydetmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

incomerprsn

Centipat
Merhabalar. Opera GX'den oldukça memnunum fakat başlıkta da yazdığı gibi CTRL+H yaptığımda geçmişi göremiyorum. Sitede bu sorunla ilgili önceden konular açılmış ama tam bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Çözüm
Ben de baktım şimdi, evet CTRL+H yapınca gözükmüyor ancak soldaki kenar çubuğuna geçmişi ekleyip, kenar çubuğundan geçmişe tıklayınca gözüküyor.
Kısayol mu geçmişi göstermiyor yoksa geçmiş mi geçmişi göstermiyor?
Konu sahibini bilmiyorum ama bende kısayol geçmişi göstermiyor.
Ben de baktım şimdi, evet CTRL+H yapınca gözükmüyor ancak soldaki kenar çubuğuna geçmişi ekleyip, kenar çubuğundan geçmişe tıklayınca gözüküyor.

Çözüm
Ben de baktım şimdi, evet CTRL+h yapınca gözükmüyor ancak soldaki kenar çubuğuna geçmişi ekleyip, kenar çubuğundan geçmişe tıklayınca gözüküyor.

Çok teşekkürler. Onu hiç düşünmemiştim.

Evet kısayol olarak göstermiyor. Ama arkadaşın dediği gibi kenar çubuğuna sabitleyince açılıyormuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı