TRLucille Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar yeni Opera GX'e geçtim. Arama yaptığım zaman örnek araba yazdım diyelim, daha önce sonra tekrar arama yaptığım zaman direkt a yazınca araba çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? A yazınca hiçbir öneri çıkmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
Arkadaşlar yeni Opera GX'e geçtim. Arama yaptığım zaman örnek araba yazdım diyelim, daha önce sonra tekrar arama yaptığım zaman direkt a yazınca araba çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? A yazınca hiçbir öneri çıkmasın.
Kiranc Picopat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Nirvana S500 - Intel Core I5 1021U - 8 GB RAM - 11. Nesil - Windows 11 23H2 4 Yıllık bilgisayar. Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #2 Opera GX tarayıcısını açın. Sağ üst köşedeki üç çizgiye/noktaya tıklayın ve açılır menüden Ayarlar'ı seçin. Ayarlar sayfasında Arama bölümüne gidin. Arama önerileri seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin. Artık arama yaparken herhangi bir öneri gösterilmeyecektir. Artı 0 Eksi
Opera GX tarayıcısını açın. Sağ üst köşedeki üç çizgiye/noktaya tıklayın ve açılır menüden Ayarlar'ı seçin. Ayarlar sayfasında Arama bölümüne gidin. Arama önerileri seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin. Artık arama yaparken herhangi bir öneri gösterilmeyecektir.