A Abuzetin Picopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 391 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Kocaeli 24 Nisan 2021 #1 Evet arkadaşlar Opera GX kullanıcısıyım ve tarayıcıya güncelleme gelmiş mi diye nasıl bakabilirim? @Yener K. @300319
Evet arkadaşlar Opera GX kullanıcısıyım ve tarayıcıya güncelleme gelmiş mi diye nasıl bakabilirim? @Yener K. @300319
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #2 Ayarlara "güncelleştirme" yazarsan bulursun zaten. Neden bu kadar zorladın kendini?
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 24 Nisan 2021 #3 Abuzetin dedi: Evet arkadaşlar Opera GX kullanıcısıyım ve tarayıcıya güncelleme gelmiş mi diye nasıl bakabilirim? @Yener K. @300319 Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelince otomatik haber veriyor diye biliyorum.
Abuzetin dedi: Evet arkadaşlar Opera GX kullanıcısıyım ve tarayıcıya güncelleme gelmiş mi diye nasıl bakabilirim? @Yener K. @300319 Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelince otomatik haber veriyor diye biliyorum.
A Abuzetin Picopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 391 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Kocaeli 24 Nisan 2021 #4 baranegun dedi: Ayarlara "güncelleştirme" yazarsan bulursun zaten. Neden bu kadar zorladın kendini? Genişletmek için tıkla... Yazdım hiçbir şey çıkmıyor.
baranegun dedi: Ayarlara "güncelleştirme" yazarsan bulursun zaten. Neden bu kadar zorladın kendini? Genişletmek için tıkla... Yazdım hiçbir şey çıkmıyor.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #5 Abuzetin dedi: Yazdım hiçbir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme geldiğinde kendisi haber verir zaten. "Yeni güncelleştirmeler geldi, indirmek ister misin?" gibi.
Abuzetin dedi: Yazdım hiçbir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme geldiğinde kendisi haber verir zaten. "Yeni güncelleştirmeler geldi, indirmek ister misin?" gibi.
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 24 Nisan 2021 #6 Otomatik güncelliyor zaten kendini.
A Abuzetin Picopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 391 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Kocaeli 24 Nisan 2021 #7 baranegun dedi: Hocam güncelleme geldiğinde kendisi haber verir zaten. "yeni güncelleştirmeler geldi, indirmek ister misin?" gibi. Genişletmek için tıkla... Merak ettim uygulamayı indireli 1 saat oldu.
baranegun dedi: Hocam güncelleme geldiğinde kendisi haber verir zaten. "yeni güncelleştirmeler geldi, indirmek ister misin?" gibi. Genişletmek için tıkla... Merak ettim uygulamayı indireli 1 saat oldu.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #8 Abuzetin dedi: Merak ettim uygulamayı indireli 1 saat oldu. Genişletmek için tıkla... Hayatınızın hatasını yapmışsınız Opera GX indirmekle. Ayrıca kendi sitesinden indirdiniz öyle değil mi?
Abuzetin dedi: Merak ettim uygulamayı indireli 1 saat oldu. Genişletmek için tıkla... Hayatınızın hatasını yapmışsınız Opera GX indirmekle. Ayrıca kendi sitesinden indirdiniz öyle değil mi?
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 24 Nisan 2021 #9 Abuzetin dedi: Merak ettim uygulamayı indireli 1 saat oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 saat olduysa en güncelini indirmiştir zaten hocam 1 saat içinde güncellememi gelecek.
Abuzetin dedi: Merak ettim uygulamayı indireli 1 saat oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 saat olduysa en güncelini indirmiştir zaten hocam 1 saat içinde güncellememi gelecek.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.711 Makaleler 3 Çözümler 88 24 Nisan 2021 #10 Kendisi otomatik yüklüyor bile. Manuel olarak şuradan bakabilirsiniz. Açılan sekmede güncelleştirmeleri denetle butonu var.
Kendisi otomatik yüklüyor bile. Manuel olarak şuradan bakabilirsiniz. Açılan sekmede güncelleştirmeleri denetle butonu var.