Edge ve Chrome'nin özellikleri pek iyi değil bence Opera GXde çoğu şey mevcut Instagram WhatsApp Spotify reklam engelleme VPN daha saymadığım özellikler, çoğu tarayıcıda reklam engelleme ve VPN olsa da yetmiyor Edge ve Chrome
Veri satma iddiaları dolaşıyordu bir aralar. Verileri tutabilirler buna bir şey diyemem çoğu firma yapıyor bunu ancak satması biraz sıkıntılı bir durum ben olsam açık kaynaklı bir yazılım kullanırdım.
Açık kaynaklı yazılımlarda bu tarz olaylar oldukça nadir görülür.
Chromium tabanlı ve açık kaynaklı Brave isimli tarayıcıya geçebilirsiniz veya Mozilla Vakfı'nın geliştirdiği ve Chrome'un en güçlü rakibi diyebileceğimiz Firefox'a.
Bu iki arayıcı da kullanıcıların gizliliğine önem verir.
Hocam zaten verini çalmıyor. Alıp, satıyor 3. parti şirketlere (Youtube vb.) Şöyle bir örnek vermek gerekirse, sen zula oynuyorsun. Zulanın sitesine girip giriş yapıyorsun. E-pin giriyorsun vs. Ve senin gibi 10 binlerce kişi var aynı işlemleri yapan. Operada bunları toplayıp Youtube'a satıyor. Örnek veriyorum tabii. Sonrada youtube gelip karşına zula ile alakalı bir güncelleme reklamı çıkarıyor. Olay bundan ibaret. Bunları çoğu firma yapıyor. Ama benim bildiğim Opera birazcık fazla yapıyor.
Ne yandex'i, gidin brave kullanın hem ufak bir miktar bat token kazanarak pasif gelir elde ediyorsunuz, kendisine entegre sıfır toleranslı bir adblock özelliği var, hem de çok hızlı. Kaçovvvv.
Satarsa satsın nolucak ya ben kullanıyorum çok memnunum böyle küçük şeylerle kafaı bozan insanlara üzülüyorum. Edge daha hızlı der saygım sonsuz ama veri satıyor sözleşme imzalıyor falan kasmayın bu kadar be hocam.