Opera GX güvenilir mi?

261174

Hectopat
Birkaç konuda verileri çaldığını, sattığını falan yazmışlar. Sizce silmeli miyim? Bir yılı aşkındır kullanıyorum.

Birkaç konuda verileri çaldığını, sattığını falan yazmışlar. Sizce silmeli miyim? Bir yılı aşkındır kullanıyorum.

Hocam klasik bir tarayıcı. Alttan alttan bilgilerinizi topluyorlar ve satıyorlar ya da kendi işleri için kullanıyorlar ama bunu hemen hemen hepsi yapıyor. Direk size zarar verecek bir şey olacağını sanmıyorum ama içiniz rahat edecekse silin. Yani herhangi bir tehdit yok.

Firefox ve Brave dışında beklerim yani çok da güvenmeyeceksin. Herkesinki gidiyor seninki gibi.

Firefox ve Brave ede güvenmeyeceksin onlarında bir farkı yok veri satmayan sadece 2 tarayıcı vardır (popüler olanlar arasından) oda ungoogled Chromium ve Tor Browser'dır. Zaten tüm T.C. Kimlik verilerimiz internette dolaşırken Opera hangi siteye girdiğimizi Çin'e satmış ne yapalım.

Brave belki yapar ama Firefox bence yapmaz diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi yapsalar da pek umurumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…