Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 9 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Şu an Firefox kullanıyorum ancak Opera GX daha cazip geliyor. Opera'da veri satma olayları falan olmuş. Başıma bir iş gelir mi?
Merhaba arkadaşlar. Şu an Firefox kullanıyorum ancak Opera GX daha cazip geliyor. Opera'da veri satma olayları falan olmuş. Başıma bir iş gelir mi?
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 Güvenli hocam. 2-3 yıldır kullanıyorum, başıma bir dert gelmedi. Tasarımı vesaire de gayet hoş duruyor. Tavsiye ederim.
Güvenli hocam. 2-3 yıldır kullanıyorum, başıma bir dert gelmedi. Tasarımı vesaire de gayet hoş duruyor. Tavsiye ederim.
hyperoot Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 633 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD) Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 Uzun süre kullandım sadece sistemim kötü olduğu ve kastığı için kullanmayı bıraktım. Güvenilir bir tarayıcıdır.
Uzun süre kullandım sadece sistemim kötü olduğu ve kastığı için kullanmayı bıraktım. Güvenilir bir tarayıcıdır.