MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 2 Ağustos 2023 #11 Yadigar PC dedi: Opera ve Opera GX'in gelistiricileri farkli. Gx Polonya'da geliştiriliyor, Opera'da Norveç olmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Doğru ve bir anımı anlatmak istiyorum. XlosslessX dedi: Klavyesi olan yazıyor boş ver. Genişletmek için tıkla... Neyse ben eskiden bunu yazmıştım zaten ve şu cevapları aldım: Opera GX kullanılır mı? Sizce Opera GX tarayıcısı kullanılır mı? Şu an aktif olarak Firefox kullanıyorum. www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Yadigar PC dedi: Opera ve Opera GX'in gelistiricileri farkli. Gx Polonya'da geliştiriliyor, Opera'da Norveç olmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Doğru ve bir anımı anlatmak istiyorum. XlosslessX dedi: Klavyesi olan yazıyor boş ver. Genişletmek için tıkla... Neyse ben eskiden bunu yazmıştım zaten ve şu cevapları aldım: Opera GX kullanılır mı? Sizce Opera GX tarayıcısı kullanılır mı? Şu an aktif olarak Firefox kullanıyorum. www.technopat.net