Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 15 Haziran 2020 #11 TheShelt dedi: Hayır, güvenli değildir. Genişletmek için tıkla... Kanıt alayım. Hiçbir şey %100 güvenli değildir arkadaşlar, aylardır Opera kullanırım ve gayet güzel.
TheShelt dedi: Hayır, güvenli değildir. Genişletmek için tıkla... Kanıt alayım. Hiçbir şey %100 güvenli değildir arkadaşlar, aylardır Opera kullanırım ve gayet güzel.
Cihan2435 Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gıda Mühendesi 15 Haziran 2020 #12 Bright Lord dedi: Aynen kaç yıl önceki olaya bakıp güvenli değil damgası yapıştırıyor arkadaşımız. Fanboy diyor bir de sen RAM'ini teslim etmeye devam et. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl önceki olay değil hala verilerini satmaya devam ediyor güvenlik yazılımım bile yükleyince uyardı.
Bright Lord dedi: Aynen kaç yıl önceki olaya bakıp güvenli değil damgası yapıştırıyor arkadaşımız. Fanboy diyor bir de sen RAM'ini teslim etmeye devam et. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl önceki olay değil hala verilerini satmaya devam ediyor güvenlik yazılımım bile yükleyince uyardı.
AhmeteymenYT Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #13 Opera GX okadar da iyi değil yani bide saçma ben ya yandex yada Chorme Kullanıyorum ve bana göre güvenli değil
Opera GX okadar da iyi değil yani bide saçma ben ya yandex yada Chorme Kullanıyorum ve bana göre güvenli değil
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #14 Bright Lord dedi: Aynen kaç yıl önceki olaya bakıp güvenli değil damgası yapıştırıyor arkadaşımız. Fanboy diyor bir de sen RAM'ini teslim etmeye devam et. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl geçerse geçsin istihbaratta Çinlilerden belalısı var mı, yok. Örneğin ABD'deki bir tokacı bile ajan olabilir. O kadar.
Bright Lord dedi: Aynen kaç yıl önceki olaya bakıp güvenli değil damgası yapıştırıyor arkadaşımız. Fanboy diyor bir de sen RAM'ini teslim etmeye devam et. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl geçerse geçsin istihbaratta Çinlilerden belalısı var mı, yok. Örneğin ABD'deki bir tokacı bile ajan olabilir. O kadar.