F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #11 382019 dedi: Kesinlikle hayır. Güvenilir değil. Verilerinizi topluyorlar. Verilerin şu an Opera'nın elinde. Genişletmek için tıkla... Verilerini bütün uygulamalar topluyor zaten çark böyle dönüyor.
382019 dedi: Kesinlikle hayır. Güvenilir değil. Verilerinizi topluyorlar. Verilerin şu an Opera'nın elinde. Genişletmek için tıkla... Verilerini bütün uygulamalar topluyor zaten çark böyle dönüyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 1 Nisan 2021 #12 Gizlilik politikasını oku, kendin karar ver.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 1 Nisan 2021 #13 Asla ve asla güvenilir değil. Bulaşmayın sakın. Opera konusunda gayet sert olduğumu herkes biliyor. Vivaldi, Brave, Edge gibi alternatifler kullanın.
Asla ve asla güvenilir değil. Bulaşmayın sakın. Opera konusunda gayet sert olduğumu herkes biliyor. Vivaldi, Brave, Edge gibi alternatifler kullanın.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #14 Konu sahibi işine gelene muhteşem, gerçeğe üzgün atıyor. "Eoğrular acıdır evlat..." Bence söylenecek çok bir şey yok. "Kullan kardeşim kullan(!)".
Konu sahibi işine gelene muhteşem, gerçeğe üzgün atıyor. "Eoğrular acıdır evlat..." Bence söylenecek çok bir şey yok. "Kullan kardeşim kullan(!)".
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 1 Nisan 2021 #15 382019 dedi: Kesinlikle hayır. Güvenilir değil. Verilerinizi topluyorlar. Genişletmek için tıkla... Her tarayıcı veri toplamıyor mu? Meraktan soruyorum.
382019 dedi: Kesinlikle hayır. Güvenilir değil. Verilerinizi topluyorlar. Genişletmek için tıkla... Her tarayıcı veri toplamıyor mu? Meraktan soruyorum.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2021 #16 Değildir. Lafonde dedi: Her tarayıcı veri toplamıyor mu? Meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Satmıyorlar en azından.
Değildir. Lafonde dedi: Her tarayıcı veri toplamıyor mu? Meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Satmıyorlar en azından.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 1 Nisan 2021 #17 ALPER ÇELİK34POYRAZ dedi: Google daha ıyı; kasmaz, donmaz. Opera geç açılıyor, kasıyor, donuyor. Google tam tersi. Genişletmek için tıkla... Öncelikle "Google" değil "Chrome", ve arkadaşın sorusuna gelirsek "Brave" , "Vivaldi" veya "Edge" kullanabilirsin bence onun yerine.
ALPER ÇELİK34POYRAZ dedi: Google daha ıyı; kasmaz, donmaz. Opera geç açılıyor, kasıyor, donuyor. Google tam tersi. Genişletmek için tıkla... Öncelikle "Google" değil "Chrome", ve arkadaşın sorusuna gelirsek "Brave" , "Vivaldi" veya "Edge" kullanabilirsin bence onun yerine.
-yunus-Emre Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #18 hile kodlayan hacker dedi: Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Güvenilir ama kullanılır mı desen 'meeeh' derim. Edge kullanabilirsin veya Brave. Genişletmek için tıkla... Chrome varken neden edge ?
hile kodlayan hacker dedi: Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Güvenilir ama kullanılır mı desen 'meeeh' derim. Edge kullanabilirsin veya Brave. Genişletmek için tıkla... Chrome varken neden edge ?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #19 Verileriniz her tarayıcıda toplanıyor zaten bu kadar kasmayın.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 1 Nisan 2021 #20 astronautinocean dedi: Satmıyorlar en azından. Genişletmek için tıkla... Peki bir kaynak var mıdır? Merak ettim.
astronautinocean dedi: Satmıyorlar en azından. Genişletmek için tıkla... Peki bir kaynak var mıdır? Merak ettim.