Opera GX Güvenli mi?

Gizlilik politikasını okuyabilirsiniz. Diğer tüm tarayıcılar gibi Opera'da veri topluyor. Gizlilik konusunda herkes laf etmiş, nedenini pek anlamadım. Diğer tarayıcılara göre daha fazla yer kaplayıp daha fazla RAM yememesi yüzünden kullanılmamalı bence. RAM ve CPU kısıtlaması hiçbir işe yaramıyor. Arayüzünü beğendiyseniz ve RAM kullanımları sıkıntı değilse kullanılabilir olduğunu düşünüyorum. Gizlilik konusunda bilgili arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.

Sırf az RAM kullanmasından iyi bir tarayıcı olmuyor hocam. Veri satmıyor diye bir şey yok ortada. Gizlilik politikasını okuyunca anlaşılıyor zaten. Ayrıca kapalı kaynak..
Peki sizce bir tarayıcıyı iyi yapan özellikler nelerdir? Söyleyin de bilelim.

Edge kalitesiz mi? Hocam güldürmeyin beni ya . Google'dan Edge'e geçtim daha hızlı, yük altında çok daha iyi çalışabiliyor ama kullanım alanlarına göre değişir.

Operayı bende kullandım fakat Vivaldi daha iyi benim için. Özelleştirmeyi seviyorsanız seversiniz. Opera'nın güvenlik sorunları var diyen çok kişi var. Bunlar ne kadar doğru şahsen bilmiyorum. Verilerimizi paylaşıyor kısmına gelince, arkadaşalar Chrome, Edge gibi diğer tarayıcılar da verilerimizi topluyor zaten. (Edge'nin ayarlarından bakabilirsiniz verilerinizin toplanması ile alakalı.) Paylaşmayan illa vardır. Opera yanlış bilmiyorsam Chromium tabanlı bir tarayıcı. O yüzden Chrome web mağazasında ki eklentileri kurup kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…