Opera GX güvenli mi?

Yapacak bir şey yok Brave kullanacağız. Ben bir sürü sitelerde hesaplarım var tekrar onlara giriş yapmak için uğraşacağım ona üzülüyorum.

Bir ton özellik var ama çoğu da vaat edildiği gibi performans vermiyor. Edge de kullandım, Opera GX de kullandım, net Edge daha iyi. Limiter'ları stabil çalışmıyor. Çalıştırınca %70 kaynak ayırmama rağmen tarayıcıdan atıyor. Hot Tabs Killer özelliğinde de cacık yok.

Sadece veri satma özelliğini bahane etmek doğru değil. Veri satmayan tarayıcı çok az.

Yeni Firefox da çok daha mükemmel olmuş, onu da öneririm. Edge, Firefox kullanabilirsiniz.

Brave şey degil mi gizli sekme ile Tor'a baglaninca DNS sizintisi olusturup internet servis saglayicisina girdiginiz. Onion sitenin adresini gonderen tarayici :d

Hangi tarayıcıyı kullansak bir şeylik çıkıyor ya.

O zaman Firefox geçiyorum ben cevaplarınız için teşekkürler.

Brave sey degil mi gizli sekme ile Tor'a baglaninca DNS sizintisi olusturup internet servis saglayicisina girdiginiz .onion sitenin adresini gonderen tarayici :d
Öyleyse hiç birimiz tarayıcı kullanmayalım çünkü hiçbiri güvenli değil. (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…