Çözüldü Opera GX-i eski haline nasıl getirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eray12345

Femtopat
Daha fazla  
Bugün tarayıcım(Opera gX) kasdığı için silip yeniden indirdim. Ama daha sonra teması falan her şey değişmişti.
Bunu nasıl eski haline getirebilirim? Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Formattan sonra ben de Opera'nın yeni halinden rahatsız oldum, widget kısmında eski arayüze dönmek için bir seçenek bulunmuyordu. Opera GX destek ekibine mail attıktan sonra bana bu linkle geri dönüş yaptılar.

Eğer 115.0.5322.113 veya daha eski bir sürümü indirirseniz, eski arayüze dönmüş olacaksınız. Ayrıca, Opera GX otomatik olarak güncellenirse, ana sayfadaki widget kısmında eski arayüze dönme seçeneğini de görebilirsiniz.
Ben de aynı sorundan muzdaribim maalesef. Dün bilgisayarı açınca Opera güncellendi. Bu yeni görünümü hiç sevmedim. Hangi sekmede olduğumu anlayamıyorum. Eski sade hali çok daha iyiydi.

App data yerinden kopyalaman gerekiyordu.

Bilmiyordum maalesef. Düşündüyüm silip indirdikden sonra ayarların sıfırlanmasıydı yine de teşekkürler

Ben de aynı sorundan muzdaribim maalesef. Dün bilgisayarı açınca Opera güncellendi. Bu yeni görünümü hiç sevmedim. Hangi sekmede olduğumu anlayamıyorum. Eski sade hali çok daha iyiydi.

O zaman herkeste mi böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Formattan sonra ben de Opera'nın yeni halinden rahatsız oldum, widget kısmında eski arayüze dönmek için bir seçenek bulunmuyordu. Opera GX destek ekibine mail attıktan sonra bana bu linkle geri dönüş yaptılar.

Eğer 115.0.5322.113 veya daha eski bir sürümü indirirseniz, eski arayüze dönmüş olacaksınız. Ayrıca, Opera GX otomatik olarak güncellenirse, ana sayfadaki widget kısmında eski arayüze dönme seçeneğini de görebilirsiniz.

Çözüm

Hocam bahtınız açık olsun kurtardınız bizi bu durumdan sonunda normale döndüm

Buradan indirirsek Opera GX ayarları, hesap şifreleri vs. sıfırlanır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı