Furti Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Oprea GX için en iyi eklentiler neler?
Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 754 Makaleler 2 Çözümler 3 25 Mayıs 2021 #2 Internet Download Manager'ın eklentisini kullanıyorum IDM'yi de edinirsen iyi olur.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 25 Mayıs 2021 #3 Reklam engelleyici olarak Opera'nın kendi reklam engelleyicisini kullanıyorsanız kapatıp uBlock Origin kurmanızı öneririm.
Reklam engelleyici olarak Opera'nın kendi reklam engelleyicisini kullanıyorsanız kapatıp uBlock Origin kurmanızı öneririm.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #4 vermillionp2 dedi: Reklam engelleyici olarak Opera'nın kendi reklam engelleyicisini kullanıyorsanız kapatıp uBlock Origin kurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet bence de bunu yapmalı çünkü Opera'nın ki iyi değil YouTube reklamlarını falan engellemiyor.
vermillionp2 dedi: Reklam engelleyici olarak Opera'nın kendi reklam engelleyicisini kullanıyorsanız kapatıp uBlock Origin kurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet bence de bunu yapmalı çünkü Opera'nın ki iyi değil YouTube reklamlarını falan engellemiyor.
Furti Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Enes_Tiryaki dedi: Evet bence de bunu yapmalı çünkü Opera'nın ki iyi değil YouTube reklamlarını falan engellemiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım
Enes_Tiryaki dedi: Evet bence de bunu yapmalı çünkü Opera'nın ki iyi değil YouTube reklamlarını falan engellemiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 25 Mayıs 2021 #6 Furti dedi: Oprea gx için en iyi eklentiler neler? Genişletmek için tıkla... Opera'nın kendi VPN ve adblockerı var. Hesap makinesi ve en önemlisi Translate ekleyin. Bunlar dışında gerek yok bence.
Furti dedi: Oprea gx için en iyi eklentiler neler? Genişletmek için tıkla... Opera'nın kendi VPN ve adblockerı var. Hesap makinesi ve en önemlisi Translate ekleyin. Bunlar dışında gerek yok bence.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 25 Mayıs 2021 #7 Opera GX tarayıcısına Google eklentileri yüklenebiliyor.
Furti Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #8 xDarkLyne dedi: Opera GX tarayıcısına Google eklentileri yüklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum.
xDarkLyne dedi: Opera GX tarayıcısına Google eklentileri yüklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 25 Mayıs 2021 #9 Şu Operanın calışma alanı mükemmel bir şey. Sizde ayarlayın derim. Bölümler ekleyip ona göre sekme ekliyorum. Yeni nesil alt tab resmen xD Okul ile Oyun kısmı ekledim geçiş yapıyorum aralarında.
Şu Operanın calışma alanı mükemmel bir şey. Sizde ayarlayın derim. Bölümler ekleyip ona göre sekme ekliyorum. Yeni nesil alt tab resmen xD Okul ile Oyun kısmı ekledim geçiş yapıyorum aralarında.
Furti Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #10 Bu iki sin farkı ne ? Dosya Ekleri resim_2021-05-25_124354.png 9,3 KB · Görüntüleme: 132