ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 Opera GX için translate arıyorum çoğu eklenti yeni sayfa açıyor çevir dediğim zaman ben Google'deki gibi yeni sayfa açmadan çeviri yapan bir eklenti istiyorum. Bilen ya da kullanan varsa söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2022
Opera GX için translate arıyorum çoğu eklenti yeni sayfa açıyor çevir dediğim zaman ben Google'deki gibi yeni sayfa açmadan çeviri yapan bir eklenti istiyorum. Bilen ya da kullanan varsa söyleyebilir mi?
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 23 Nisan 2022 #2 Ben bunu kullanıyorum hocam. Google Ãeviri Web'de gezinirken çevirileri kolayca görüntüleyin. Google Çeviri Ekibi'nin katkılarıyla. chrome.google.com
Ben bunu kullanıyorum hocam. Google Ãeviri Web'de gezinirken çevirileri kolayca görüntüleyin. Google Çeviri Ekibi'nin katkılarıyla. chrome.google.com
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2022 #3 Yandex Translate Installs a context menu item to translate selected text using Yandex Translate service. chrome.google.com Google Ãeviri Web'de gezinirken çevirileri kolayca görüntüleyin. Google Çeviri Ekibi'nin katkılarıyla. chrome.google.com
Yandex Translate Installs a context menu item to translate selected text using Yandex Translate service. chrome.google.com Google Ãeviri Web'de gezinirken çevirileri kolayca görüntüleyin. Google Çeviri Ekibi'nin katkılarıyla. chrome.google.com