TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 12 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Game Maker Studio 2'ye giriş yapabilmem için Opera GX kurmam gerekiyordu. Bende indirdim ancak indiriliyor yazısında takılı kaldı. Yazı: Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023
Arkadaşlar merhaba. Game Maker Studio 2'ye giriş yapabilmem için Opera GX kurmam gerekiyordu. Bende indirdim ancak indiriliyor yazısında takılı kaldı. Yazı:
F furkafc Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #2 Görev Yöneticisi'ni açın ve Opera'yı bulup sağ tıklayıp görevi sonlandır deyin Artı 0 Eksi
KS KS TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 12 Temmuz 2023 #3 furkafc dedi: Görev Yöneticisi'ni açın ve Opera'yı bulup sağ tıklayıp görevi sonlandır deyin Genişletmek için tıkla... Sorunum onda değil. Ben OperaGX neden inmiyor diye soruyorum. Zaten bende oradan kapatıyordum. Artı 0 Eksi
furkafc dedi: Görev Yöneticisi'ni açın ve Opera'yı bulup sağ tıklayıp görevi sonlandır deyin Genişletmek için tıkla... Sorunum onda değil. Ben OperaGX neden inmiyor diye soruyorum. Zaten bende oradan kapatıyordum.
F furkafc Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 İnternet bağlantınızı kontrol edin Opera GX'i silip tekrardan indirin ilk defa inmediğini gördüm pek bilgim yok kusuruma bakmayın. Artı 0 Eksi
İnternet bağlantınızı kontrol edin Opera GX'i silip tekrardan indirin ilk defa inmediğini gördüm pek bilgim yok kusuruma bakmayın.