MetoB4BEY Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı=Nvidia GeForce 940M İşlemci=Intel Core i5 5200U HDD=ST750LM022 HN-M750MBB İşletim Sistemi=Windows 10 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 24 Ocak 2022 #1 Merhaba. Opera GX kullanıyorum ve herhangi bir şey indirmeye başladığımda indirme hızı 0 KB oluyor. İnternet modemi yanımda olduğu halde. Sorunu nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022
Merhaba. Opera GX kullanıyorum ve herhangi bir şey indirmeye başladığımda indirme hızı 0 KB oluyor. İnternet modemi yanımda olduğu halde. Sorunu nedir sizce?
Çözüm Killerby34 24 Ocak 2022 Dosyada sorun olabilir ama her indirmede böyleyse tarayıcınızı değiştirin önerim Edge, Chrome, Firefox vb.
Dosyada sorun olabilir ama her indirmede böyleyse tarayıcınızı değiştirin önerim Edge, Chrome, Firefox vb.
B bartu pusat Picopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 242 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2022 #2 Sorun direk operadır. zamanında bilgi sattığını duymuştum chrome geçin bence Artı 0 Eksi
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 24 Ocak 2022 #3 bartu pusat dedi: Sorun direk operadır. zamanında bilgi sattığını duymuştum chrome geçin bence Genişletmek için tıkla... Brave ya da firefox,librewolf geçsin bence. Artı 0 Eksi
bartu pusat dedi: Sorun direk operadır. zamanında bilgi sattığını duymuştum chrome geçin bence Genişletmek için tıkla... Brave ya da firefox,librewolf geçsin bence.
Killerby34 Picopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #4 Dosyada sorun olabilir ama her indirmede böyleyse tarayıcınızı değiştirin önerim Edge, Chrome, Firefox vb. Artı 0 Eksi Çözüm
Dosyada sorun olabilir ama her indirmede böyleyse tarayıcınızı değiştirin önerim Edge, Chrome, Firefox vb.