NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 14 Ekim 2023 #11 Hocam net olarak söyleyeyim indirdiğiniz yerle alakalı o yüzden hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Internet Download Manager da bir işe yaradığını görmedim.
Hocam net olarak söyleyeyim indirdiğiniz yerle alakalı o yüzden hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Internet Download Manager da bir işe yaradığını görmedim.
xKorza Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 140 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #12 Lumag dedi: Discord eklentisi gibi bir şey anlamadım Google'da bir sonuç bulamadım. Denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord bir uygulama. Whatsapp gibi bir şey. Oradan yardımcı olmak için söylemiştim. Eklenti vb. bir şey değil.
Lumag dedi: Discord eklentisi gibi bir şey anlamadım Google'da bir sonuç bulamadım. Denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord bir uygulama. Whatsapp gibi bir şey. Oradan yardımcı olmak için söylemiştim. Eklenti vb. bir şey değil.