Opera GX iyi midir?

RAM ve depolama alanını fazla kullanıyor ama sizin bunlarla ilgili bir sorununuz var mı? RAM ve depolama alanınız yeterliyse hiç başka programa geçmeyin. Son zamanlar Chrome ile yaşadığım sorunlardan sonra Firefox'a geçtim, şu an için daha memnunum. Sanıyorum ki sistem kaynaklarını en çok kullanan da Firefox.

RAM sorununuz yoksa bence Chrome kullanın.

5-6 gündür Brave kullanıyorum. Chrome'da Opera'da yalan şu an benim için. Çok stabil,Chrome altyapısı olduğu için bi eksiklik de hissetmiyorum.
Bilgilerimi alıp satıyoruz diye mail atsalar alın gurban olduklarım derim. Yıllardır aradığım o tarayıcıyı buldum. Saygılar.
Kapanış.

Ya Vivaldi ya Edge. Bu iki tarayıcıdan birisini kullanmanızı tavsiye ederim. Ama Edge en iyisi bence. Sade, hızlı, arayüzü güzel bir tarayıcı arıyorsanız Edge en iyi seçenek.

Opera'ya bulaşmayın. Windows XP kullandığımız yıllarda deneme amaçlı kurduğumda sistemi mahvetmişti resmen. 2 saat kendine gelemedi bilgisayar.

Google Chrome kullanın. Ram fazla kullanıyor alternatif olarak Brave,Vivaldi ve Edge var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…