z1nkmeister Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 132 2 Ocak 2021 #1 Opera GX fena kasıyor ne yapabilirim?
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #2 z1nkmeister dedi: Opera GX fena kasıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ocak 2021 #3 Sisteminizi belirtebilirsiniz. Başka tarayıcılarda aynı sorun var mı? Opera GX üzerinden işlemci veya RAM kullanımını kısıtladınız mı?
Sisteminizi belirtebilirsiniz. Başka tarayıcılarda aynı sorun var mı? Opera GX üzerinden işlemci veya RAM kullanımını kısıtladınız mı?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 2 Ocak 2021 #4 RAM kısıtlama kullanıldığında kasma olduğunu duydum. @Ma'at moderatörlük hayırlı olsun.
z1nkmeister Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 132 2 Ocak 2021 #5 Ma'at dedi: Sisteminizi belirtebilirsiniz. Başka tarayıcılarda aynı sorun var mı? Opera GX üzerinden işlemci veya RAM kullanımını kısıtladınız mı? Genişletmek için tıkla... Kısıtlama kullandım, evet. Ma'at dedi: Sisteminizi belirtebilirsiniz. Başka tarayıcılarda aynı sorun var mı? Opera GX üzerinden işlemci veya RAM kullanımını kısıtladınız mı? Genişletmek için tıkla... Intel(r) Core(tm) i7 6700HQ CPU 2.60GHz, 16 GB RAM, Intel(r) HD Graphics 530 8 GB ekran kartı, 256 GB SSD ve laptop kullanıyorum. Ma'at dedi: Sisteminizi belirtebilirsiniz. Başka tarayıcılarda aynı sorun var mı? Opera GX üzerinden işlemci veya RAM kullanımını kısıtladınız mı? Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıda aynı sorun yok.
Ma'at dedi: Sisteminizi belirtebilirsiniz. Başka tarayıcılarda aynı sorun var mı? Opera GX üzerinden işlemci veya RAM kullanımını kısıtladınız mı? Genişletmek için tıkla... Kısıtlama kullandım, evet. Ma'at dedi: Sisteminizi belirtebilirsiniz. Başka tarayıcılarda aynı sorun var mı? Opera GX üzerinden işlemci veya RAM kullanımını kısıtladınız mı? Genişletmek için tıkla... Intel(r) Core(tm) i7 6700HQ CPU 2.60GHz, 16 GB RAM, Intel(r) HD Graphics 530 8 GB ekran kartı, 256 GB SSD ve laptop kullanıyorum. Ma'at dedi: Sisteminizi belirtebilirsiniz. Başka tarayıcılarda aynı sorun var mı? Opera GX üzerinden işlemci veya RAM kullanımını kısıtladınız mı? Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıda aynı sorun yok.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Ocak 2021 #6 z1nkmeister dedi: Kısıtlama kullandım, evet. Genişletmek için tıkla... Kullanmadan önce de kasma durumu var mıydı? Yoksa kısıtlamayı kaldırmayı deneyin.
z1nkmeister dedi: Kısıtlama kullandım, evet. Genişletmek için tıkla... Kullanmadan önce de kasma durumu var mıydı? Yoksa kısıtlamayı kaldırmayı deneyin.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Ocak 2021 #7 z1nkmeister dedi: Kısıtlama kullandım, evet. Intel(r) Core(tm) i7 6700HQ CPU 2.60GHz, 16 GB RAM, Intel(r) HD Graphics 530 8 GB ekran kartı, 256 GB SSD ve laptop kullanıyorum. Başka tarayıcıda aynı sorun yok. Genişletmek için tıkla... Kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
z1nkmeister dedi: Kısıtlama kullandım, evet. Intel(r) Core(tm) i7 6700HQ CPU 2.60GHz, 16 GB RAM, Intel(r) HD Graphics 530 8 GB ekran kartı, 256 GB SSD ve laptop kullanıyorum. Başka tarayıcıda aynı sorun yok. Genişletmek için tıkla... Kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.